in

„Messi nu a mai fost același după ce Xavi și Iniesta au plecat de la Barcelona” – vezi ce fost mare fotbalist spune asta

Juan Carlos Heredia este un jucător emblematic pentru argentinieni, acesta jucând între 1974-1979 la Barcelona. Pe baza situației actuale de la echipă, acesta spune că Messi nu mai e același jucător odată cu plecarea lui Xavi și Iniesta.

„Messi nu a mai fost niciodată același după plecarea lui Xavi și Iniesta, nu-l mai văd jucând cu aceeași dinamică ca atunci. Azi Messi trebuie să-și stabilească singur jocul, trebuie să marcheze goluri și să dea lovituri libere în același timp, iar asta e mult”, a spus Heredia.

„El poartă responsabilitatea unui mare club european pe umeri. Dacă Messi nu este pe teren, atunci Barcelona nu poate juca”.

Heredia consideră că personal nu l-ar fi ales pe Koeman să o preia pe Barcelona și are rezerve cu privire la modul în care se vor întâmpla lucrurile.

„Eu aș fi mers pe mâna lui Xavi în acest moment, deoarece cunoaște mai bine clubul. Barcelona nu se află în poziția în care să poată vedea dacă un antrenor precum Koeman o să obțină rezultate sau nu”, a mai adăugat acesta într-un interviu pentru Super Deportivo Radio.

Scris de Ultima Faza

Liga 1 – Analiza. Motivele pentru care CFR Cluj a castigat trei trofee iar FCSB a batut din palme!

Cum au reacționat fotbaliștii Realului la umilința Barcelonei! Kroos a dezvăluit ce au vorbit pe WhatsApp