in , ,

TOP 20 goluri marcate de Messi, Suarez, Neymar si Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo!

Tridentul letal al Barcelonei s-a destramat. Forta ofensiva a Barcelonei insa nu va slabi, e clar ca Barcelona are suficienti jucatori valorosi. Sau doar o sa dea Messi si Neymar. La Real, lucrurile merg la fel de bine in continuare. Te-ai gandit vreodata cate zeci de goluri au dat acesti 6 jucatori in acesti ani? Eu le-am pierdut socoteala.

In orice caz, ar trebui sa te bucuri ca exista 2 echipe cu asemenea jucatori. Acum 3, na. Ca Neymar s-a dus PSG. Fie ca tii cu Barca, Real sau PSG, sau oricare alta echipa.

Nu se stie cand o sa mai vedem un atac atat de bun la Barca sau Real, de fapt va fi aproape imposibil ca o echipa sa ai in aceeasi echipa 3 jucatori de asemenea valoare. Deci tu ce zici, care a fost mai tare? Messi-Suarez-Neymar sau Bale-Benzema-CR7?

Am zis sa dam si un pont pentru meciurile celor doua echipe: Real-Levante, noi zicem ca Real Madrid castiga ambele reprize, in timp ce la derby-ul catalan, Barca-Espanyol, ambele echipe vor inscrie. Nu esti impresionat? Intra AICI si vezi supeeerrrrr coteeeeee!!

Scris de Mircea

5 fotbalisti pe care nu i-ai lasa singuri cu prietena ta! Sa zicem ca n-au fost mereu foarte cuminti

Soc in Premier League! TOP 10 jucatori care au vandut cele mai multe tricouri! Surpriza de pe primul loc!