in

“Vreți să știți de ce este mereu accidentat? Pentru că facem sex de 10 ori pe săptămână!”. TOP 6 Cele mai NEBUNEȘTI declarații ale nevestelor de fotbaliști

The Sun a adunat cele mai nebunești 6 dezvăluiri ale nevestelor de fotbaliști, referitoare la viața lor din dormitor.

Printre celebrele soții care au dat cărțile pe față se numără Victoria Beckham și Wanda Icardi.

6. Abbey Clancy – soția lui Peter Crouch, fostul atacant al lui Liverpool și Tottenham

“Nu ne-am certat deloc timp de 7 săptămâni. Dar îmi amintesc că atunci când am rămas însărcinată pur și simplu ne uram. Nici măcar nu mai făceam dragoste.

Să spunem doar că Peter voia enorm să fim din nou împreună (n.r. – după o scurtă ceartă). Doar m-a sărutat după ce am câștigat Glitterball Trophy (n.r. – competiție de dans). Recunosc că și eu aveam nevoie să petrec ceva timp de calitate cu el.”

5. Vera Ribeiro – soția lui Rui Patricio, portarul lui Wolves

“Nimic pozitiv nu poate să apară de pe urma abstinenței. Fotbaliștii nu ar trebui să evite sexul înaintea meciurilor. Nu există vreo legătură directă între performanțele sportive și viața sexuală.

4. Rebekah Vardy – soția lui Jamie Vardy, starul lui Leicester

“Gareth Southgate (n.r. – selecționerul naționalei Angliei) a fost minunat pentru că și-a lăsat jucătorii să aibă contact cu partenerele lor (n.r. – în timpul Mondialului din Rusia, din 2018). Nu a existat vreo interdicție.”

CITESTE SI: “Partea întunecată” a SUPER-MODELULUI Irina Shayk! Cum s-a pozat fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo în oglindă. Imagini interzise cardiacilor

S-a aflat tot! Fotomodelul Natalia este doar PRIETENA lui Neymar! Cine este, de fapt, IUBITA starului brazilian! FOTO INCENDIARE

3. Wanda Icardi – soția lui Mauro Icardi, starul lui PSG

“Nu știu ce să spun (n.r. – despre ideea că fotbaliștii ar trebui să facă efort minim în timpul sexului). Mauro este foarte profesionist și nu face nimic înaintea meciurilor. Doar după meciuri și dacă rezultatul este bun. Dacă pierde, nici nu se uită la mine.”

2. Victoria Beckham – soția lui David Beckham, legendarul jucător englez

“Avem o cameră specială, cu imprimeuri de leopard peste tot și cu un tavan oglindit. Acela este dormitorul nostru, de un alb predominant și cu un pat de stejar vechi.

Sunt mândră că încă am o viață sexuală foarte bună alături de David. Este foarte înzestrat, se poate vedea și în reclamele la boxeri. Chiar este!”

1. Melissa Satta-Boateng – soția lui Kevin-Prince Boateng, fostul star al Barcelonei

“Motivul pentru care Kevin este mereu accidentat este pentru că facem sex de 7-10 ori pe săptămână. Mă tem că din această cauză are probleme musculare.”

CITESTE SI: Nu miroase a bine, Low! Selecționerul Germaniei s-a bâlbâit ca la școală după ce Spania A ȘTERS PE JOS cu nemții! Cuvântul pe care l-a repetat de 11 ORI

Stelea: “Peter Schmeichel a fost modelul meu de portar. Courtois e cel mai bun al momentului”

Scris de Ultima Faza

VIDEO / TOP 5 – Stranierii romani care puteau fi fenomenali!

Promisiunea ULUITOARE făcută de Dan Petrescu înaintea unui meci: “Dacă bateți azi, eu îmi rup carnetul de antrenor!”. Cât a fost scorul final