in

VIDEO / TOP 5 – Stranierii romani care puteau fi fenomenali!

Sursa foto: SuperDeporte

Jucatorii romani reusesc cu greu sa-si dezvolte adaptabilitatea la fotbalul mare din strainatate. Inclusiv Gheorghe Hagi a avut probleme, cand s-a transferat la Real Madrid.

Talent exista, dar, de multe ori, tricolorii si-au dat cu stangu-n dreptu’. Sunt si unii care, efectiv, au avut ghinion din cauza accidentarilor, asa cum a fost cazul lui Adrian Ilie.

CITESTE SI: Klopp, o noua aventura! Pep n-a pus mana pe el, dar Jurgen e cu Messi in echipa!

Adrian Ilie (Valencia) impotriva Barcelonei / Sursa foto: EFE

TOP – Fotbalistii tricolori care puteau fi smecherii Europei!

ADRIAN ILIE

Este cel mai mare talent produs de Romania dupa Hagi. In Spania, a primit porecla “Cobra” pentru estetica golurilor marcate. A agatat prematur ghetele-n cui, chinuit de accidentari.

CITESTE SI: VIDEO / Driblinguri si goluri – Hagi, Dobrin, Balaci, Raducanu, Mutu, Ilie si Dumitrache

NICOLAE MITEA

Cristian Chivu a devenit o legenda la Ajax prin munca si devotament. Dupa un an incredibil, Mitea a ratat sansa de a deveni un talent istoric pentru clubul din Amsterdam. Viata extrasportiva a dus la accidentari pe masura… YouTube garanteaza ca Mitea si-a dat autogol propriului talent!

DANIEL PANCU

Cu siguranta, a fost pe acelasi palier cu Adrian Ilie. Mircea Lucescu a incercat sa-l aiba la orice club din tara si din strainatate. A avut aceeasi problema ca si Mitea!

CITESTE SI: Boloni a construit fotbalistul perfect din Cristiano Ronaldo si Lionel Messi!

MARIUS NICULAE

Va ramane un “Daca?” al istoriei. In plina forma, a suferit o accidentare care i-a inchis saltul in istorie. Daca nu s-ar fi accidentat la Lisabona, este posibil ca in prezent sa nu-l fi cunoscut pe Cristiano Ronaldo!

CITESTE SI: Balaci la AC Milan: “Mi-au oferit 200.000 de dolari pe sezon si mi-au facut cadou o geanta Gucci”

TIBERIU GHIOANE

A fost cea mai complicata situatie… In urma cu 15 ani, un cheag de sange descoperit pe creier i-a pus viata in pericol. Medicii i-au interzis sa mai joace, dar el a continuat inca sase ani. Din pacate, nivelul s-a pierdut…

Scris de Ultima Faza

Mutu nu s-a mai abținut! Ce le-a răspuns oamenilor care au criticat TIKI-TAKA României U21, din finalul meciului cu Danemarca + Câte pase au făcut, în total, “tricolorii mici” începând din minutul 83

“Vreți să știți de ce este mereu accidentat? Pentru că facem sex de 10 ori pe săptămână!”. TOP 6 Cele mai NEBUNEȘTI declarații ale nevestelor de fotbaliști