in

S-a aflat tot! Fotomodelul Natalia este doar PRIETENA lui Neymar! Cine este, de fapt, IUBITA starului brazilian! FOTO INCENDIARE

Neymar joacă bine în teren, dar și în afara lui!

Brazilianul este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume, cu venituri anuale de peste 90 milioane de dolari. Doar Messi și Cristiano Ronaldo câștigă mai mult decât starul lui PSG, la ora actuală.

Evident, un jucător cu succesul lui Neymar nu duce lipsă de relații amoroase, atacantul aflându-se de nenumărate ori în atenția presei internaționale datorită cuceririlor sale.

Fotomodelul Natalia Barulich este ultima femeie cu care Neymar s-a afișat în spațiul public. Cei doi petrec mult timp împreună la Paris, când atacantul brazilian nu se află la antrenamente, iar Natalia nu are programată vreo ședință foto.

Totuși, chiar frumoasa americancă de origine croată a dezvăluit recent că ea și Neymar sunt doar prieteni.

CITEȘTE ȘI: I-RE-AL! Starul lui Manchester City tocmai a marcat GOLUL CARIEREI! Și-a întors adversarul ca pe clătită! VIDEO spectaculos

Natalia mai este cunoscută și pentru relația amoroasă pe care a avut-o cu Maluma, celebrul cântăreț latino.

Cine este, de fapt, iubita lui Neymar!

Recent, presa din Brazilia a făcut o descoperire care clarifică datele “problemei amoroase” a lui Neymar. Se pare că Neymar se află într-o relație de 8 luni cu artista Gabily (Gabriel Batista), extrem de cunoscută în Brazilia.

Cei doi au petrecut împreună mare parte din carantină atunci când fotbalul a fost întrerupt, iar Neymar s-a întors în țara natală.

Zvonurile spun că Neymar i-a scris lui Gabily pe Instagram, la începutul pandemiei, în primăvara acestui an. Superba cântăreața chiar ar fi călătorit la Paris pentru a se întâlni cu Neymar atunci când fotbalistul a revenit la club.

Cântăreața braziliană Gabily, noua iubită a lui Neymar

Primul indiciu al relației dintre Neymar și Gabily a fost descoperit în iulie, când fotbalistul a apărut într-un videoclip pe contul de Instagram al artistei.

În prezent, Neymar se află în Brazilia. Fotbalistul a revenit în țara natală din cauza unor probleme musculare întâmpinate într-un meci al lui PSG din Champions League.

Starul lui PSG are un fiu de 9 ani cu fosta lui iubită Carolina Dantas. De-a lungul timpului s-a mai vorbit și despre o relație amoroasă pe care Neymar a avut-o cu actrița Bruna Maruquezine.

CITEȘTE ȘI: Flash din fotbal! Jucătorul care îl face pe USAIN BOLT la viteză: “Clar! E mai rapid decât mine!”

Ziua in care s-a nascut “Generatia de Aur”! “Hagi a dat doi pumni intr-un dulap si a tipat: Trebuie sa ne calificam!”

GALERIE FOTO Natalia Barulich, amica lui Neymar

GALERIE FOTO Gabily, noua iubită a lui Neymar

Scris de Ultima Faza

Ziua in care s-a nascut “Generatia de Aur”! “Hagi a dat doi pumni intr-un dulap si a tipat: Trebuie sa ne calificam!”

ANUNȚ BOMBĂ! Eto’o ar putea reveni pe teren, la aproape 40 de ani! Ce club negociază cu legendarul atacant