in

5 motive principale pentru care Messi își dorește să plece de la Barcelona

Deja ai aflat, Lionel Messi își dorește să plece de la Barcelona, mai ales știrea s-a amplificat după rezultatul dezastruos cu Bayern Munchen.

Conform publicației spaniole Sport.es, Messi ar avea 5 motive mari și late pentru care își dorește să plece de la Barcelona. Acestea sunt:

1. Lipsă de comunicare cu conducerea clubului

Se remarcă faptul că Messi „nu a avut niciodată o relație bună” cu Bartomeu, președintele clubului, deși a fost fericit să continue linia clubului, niciodată nu a fost empatizat cu conducerea sa timp de cinci ani. Messi spune că „a rămas îndrăgostit de club” și nu a văzut schimbările radicale pe care le aștepta după umilirea cu 8-2 împotriva lui Bayern.

2. Alungarea lui Ernesto Valverde

Messi a avut un rol esențial la demiterea lui Luis Enrique, din cauza conflictului cu acesta, așa că înlăturarea aspră a lui Valverde a venit pentru el lovitură foarte puternică pentru el. Numirea lui Quique Setien este denumită „inexplicabilă” de către acesta.

3. Lipsa planului de viitor pentru echipă

Aparent Messi este „neimpresionat” cu planificarea sportivă a clubului de ceva vreme și chiar „crede că clubul s-a distrus singur ușor-ușor”. A existat o nemulțumire clară în ceea ce privește modul în care Barcelona a cheltuit banii de pe urma transferului lui Neymar, iar relația lui Messi cu Abidal este mai degrabă de complezență decât de prietenie.

4. Felul în care Suarez a fost tratat de conducere

Messi este prieten bun cu Suarez și nu a fost mulțumit de modul în care Barcelona a mers să-l informeze că nu-l mai dorește la echipă. Messi consideră că uruguayanului i se datora mult mai mult respect decât un telefon de 60 de secunde în care i se spune că poate pleca.

5. Fără trofee sezonul ăsta

În sinea lui, se consideră că de mult timp Messi a luat decizia de a pleca de la Barcelona, dar, înainte de asta, acesta a vrut să stea de vorbă pe Ronald Koeman pentru a lua decizia finală. Cu toate acestea, se susține că are puțină încredere în proiectul lui Koeman.

Scris de Ultima Faza

De ce plange “Camp Nou” dupa Messi? Servetelul magic care a facut diferenta dintre Barcelona si Real Madrid

Se întâmplă? City “Noul nostru transfer vine de pe altă planetă”