in

„Messi nu e dorit de Conte la Inter” – ce fost mare fotbalist spune asta

Aparent, Messi nu este dorit la Inter. Ba chiar de antrenorul echipei, Antonio Conte, potrivit declarației lui Paolo Di Canio, care consideră că „o dacă o să vină la club, o să se vorbesască mai mult despre Lionel Messi decât despre Inter Milano”.

Viitorul lui Messi pe Camp Nou a făcut obiectul multor speculații în toată nebunia sezonului 2019-20. Argentinianul mai are doar un an de contract cu Barcelona.

Conte a fost întrebat la o declarație de presă despre eventuala sosire a argentinianului la Inter, dar acesta a răspuns evaziv:

“Uite, numai eu știu câte am făcut și cât de greu a fost să-l aduc pe el (n.r. Romelu Lukaku). Crede-mă, la sfârșitul sezonului vom face evaluări”.

Pe de altă parte, fostul internațional italian Di Canio spune că, chiar dacă Inter ar putea să-l aducă pe Messi, antrenorul Conte s-ar opune unui acord din cauza atenției sporite pe care o va avea jucătorul, mai mare decât clubul în sine.

“Dacă Inter chiar a decis cu adevărat să-l aducă Messi și i-ar fi spus deja că vor face totul pentru a-l lua, sunteți sigur că Conte l-ar dori pe Messi la Inter? Spun că nu. Ar însemna că vom vorbi mai mult despre Messi decât despre Inter, așa cum se întâmplă cu Cristiano Ronaldo la Juventus, sau chiar mai mult.”, spune Di Canio între-un interviu Sky Sports.

Scris de Ultima Faza

Slavia Praga a anunțat că are un jucător pozitiv! Echipa lui Stanciu se întoarce mai repede din cantonament

Faza care nu s-a văzut pe TV! Ce i-a spus căpitanul lui Copenhaga după meci lui Solskjaer