in

Preferatul lui Klopp dintre Ronaldo și Messi

Klopp a spus că-i apreciează pe amândoi fotbaliștii, drept legende ale sportului, dar nu a stat pe gânduri când l-a ales pe cel mai bun. 

“Pentru mine, cel mai bun este Messi, dar nu am cum să nu-l admir pe Cristiano Ronaldo. Am jucat împotriva amândurora și este aproape imposibil să te aperi contra lor.

Dacă ar trebui să construiești fotbalistul perfect, atunci ai nevoie de înălțimea, detenta și viteza lui Ronaldo, iar la acestea să adaugi atitudinea și profesionalismul lui. Atunci ar fi perfect, a spus Klopp, pentru canalul de YouTube Freekickerz, citat de Marca.

Despre Messi, acesta a vorbit la fel de laudativ. 

Klopp: „De aceea îmi place de el mai mult pe teren. Totuși, și Cristiano Ronaldo este un fotbalist absolut incredibil”

Neamțul are amintiri plăcute legate de echipa argentinianului, după ce, acum cu an, elimina Barcelona din Champions League în urma unei “duble” incredibile, încheiată cu victoria lui Liverpool, scor 4-3.

“Messi are un fizic inferior încă de la naștere, însă face totul să pară atât de simplu! De aceea îmi place de el mai mult pe teren. Totuși, și Cristiano Ronaldo este un fotbalist absolut incredibil.

Ambii și-au lăsat amprenta pentru o perioadă îndelungată. Există jucători tineri cu același potențial, dar ceea ce au făcut ei pentru atât de mulți ani este incredibil. Din nefericire, ambii îmbătrânesc”, a mai spus Klopp.

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Scris de Ultima Faza

Mi-a infipt sageata in inima mai ceva decat Cupidon! Cine e Leryn Franco

“Toata lumea are ochii pe Messi, dar eu ma uit la Iniesta!”