in

GENIAL! Top 5 goluri date de Messi cu Atletico!

Nu prea exista echipe care nu si-au luat bataie de la Barcelona, asa cum nu exista nici echipe care nu si-au luat gol de la Messi. Dar exista o echipa care stie cel mai bine cum e sa-l vezi pe Messi bucurandu-se dupa ce tu scoti, trist, mingea din poarta – Atletico Madrid! ?

Leo Messi a numarat pana la 25 in meciurile cu “Atleti” si fanii Barcei au strigat de fiecare data “Gooool”. Nici Realul, nici nimeni altcineva n-a primit mai multe “boabe” de la zeul de pe Camp Nou. ? Sambata, zeul de pe Camp Nou merge pentru prima data pe noul stadion al lui Atletico, echipa care n-a batut-o pe Barca niciodata in campionat de cand e Simeone antrenor (2011).

Ne-am uitat la toate golurile date de Messi cu Atletico si am facut un TOP 5. Iti uram vizionare extraterestra! ?

25 de goluri in 32 de meciuri! Slab, nu? ? 1.90 ni se pare o super-cota pentru Messi sa marcheze, mai ales ca Barca cam depinde de el in sezonul asta si el a dat gol la fiecare meci. Uite AICI am gasit cota asta, in caz ca vrei sa bagi la pariuri. ?

Scris de Mircea

QUIZ! Uite ce fete aveau jucatorii Realului si Barcei! Ii recunosti?

E cel mai tanar marcator din istoria FSCB: “Ieri, alaltaieri dormeam cu mama, acum am ajuns la echipa mare! Mi-a venit sa plang de bucurie!”