in ,

VIDEO EXCLUSIV / Mesajul lui Hagi pentru Mircea Lucescu la aniversarea a 75 de ani

Sursa foto: Seara Campionilor

Gheorghe Hagi, cu siguranta, cel mai mare fotbalist din istoria Romaniei, i-a transmis lui Mircea Lucescu, posibil, cel mai valoros antrenor roman, prin intermediul Ultima Faza, un mesaj cu ocazia aniversarii varstei de 75 de ani.

“Lucescu m-a ajutat esential in cariera mea de sportiv, de jucator”Gheorghe Hagi

Hagi nu a uitat ca Mircea Lucescu a fost cel care l-a promovat direct, la varsta de 17 ani, la Nationala Romaniei, fara sa mai treaca pe la selectionata de tineret U21. De asemenea, Lucescu i-a acordat, in premiera, banderola de capitan la 20 de ani!

Mircea Lucescu a fost capitanul nationalei in 22 de meciuri. Actualul antrenor de la Dinamo Kiev a purtat banderola tricolora la Cupa Mondiala din ’70.

Indiferent de numarul anilor trecuti, Mircea Lucescu nu va uita niciodata momentele comice din tineretea fotbalistului Gheorghe Hagi… Lucescu ii facea cadou ghete de fotbal jucatorului sau favorit si, culmea, acesta marca in poarta lui Dinamo!

VIDEO EXCLUSIV / Mesajul lui Hagi pentru Mircea Lucescu la aniversarea a 75 de ani

Gheorghe Hagi, cu siguranta, cel mai mare fotbalist din istoria Romaniei, i-a transmis un mesaj, prin Ultima Faza, lui Mircea Lucescu, posibil, cel mai valoros antrenor roman, cu ocazia aniversarii varstei de 75 de ani.“Lucescu m-a ajutat esential in cariera mea de sportiv, de jucator” – Gheorghe HagiHagi nu a uitat ca Mircea Lucescu a fost cel care l-a promovat direct, la varsta de 17 ani, la Nationala Romaniei, fara sa mai treaca pe la selectionata de tineret U21. De asemenea, Lucescu i-a acordat, in premiera, banderola de capitan la 20 de ani!Mircea Lucescu a fost capitanul nationalei in 22 de meciuri. Actualul antrenor de la Dinamo Kiev a purtat banderola tricolora la Cupa Mondiala din ’70.

Publicată de Ultima Fază pe Miercuri, 29 iulie 2020

Scris de Ultima Faza

CFR Cluj: “Niciun jucător nu este și nu a fost infectat” Măsurile pe care vor să le ia clujenii

Lucescu: “Am fost capitan la Cupa Mondiala, sunt cel mai mandru! Imi imaginez ce a simtit si Hagi!”