in

E cel mai tanar marcator din istoria FSCB: “Ieri, alaltaieri dormeam cu mama, acum am ajuns la echipa mare! Mi-a venit sa plang de bucurie!”

Meciul de fotbal dintre Sanatatea Cluj si Steaua Bucuresti din 16-imile Cupei Romaniei, disputat, miercuri 25 octombrie 2017, pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca. © FOTO: Mihaela Bobar / www.SportPictures.ro

Inca o poveste de succes. S-a scris inca o poveste frumoasa a fotbalului romanesc! Ianis Stoica a debutat la FCSB si a devenit cel mai tanar marcator din istoria clubului si al treilea cel mai tanar debutant din istoria Romaniei, dupa Nicolae Dobrin si Roberto Malaele, care a fost trimis de Hagi pe teren in meciul de Cupa cu Resita. 

Sa debutezi in fotbalul mare atat de devreme (14 ani si 10 luni) şi sa dai gol pentru echipa de suflet a tatalui tau poate fi oricand un scenariu de film. „Cred ca o sa scriu o carte despre acest meci”, a recunoscut pustiul-minune Ianis Stoica la finalul unui meci pe care il va tine minte toata viata.  Daca Pompiliu era fundas lateral, Ianis Stoica e mijlocaş dreapta si e cu aproape 15 centimetri mai inalt decat tatal sau. Pe langa Ianis, si-au mai facut loc in prima echipa in meciul de Cupa cu Sanatatea Cluj inca 4 pusti!

Aici povestea celui mai tanar jucator din istoria ros-albastrilor. Un exemplu ca se poate sa reusesti daca esti bataios si ai tupeu!

Crezi ca va juca si in meciul de campionat cu CS U Craiova? FCSB are super cota ca va castiga ambele reprize (4,40). Noi am pariat AICI!

Scris de Mircea

GENIAL! Top 5 goluri date de Messi cu Atletico!

TOP 6 cele mai tari meciuri dintre Craiova si Steaua. Ce pariem la meciul de duminica?