in

Golul lui Hagi e considerat cel mai frumos inscris de Romania la un Mondial. TOP cele mai tari goluri din istoria Campionatului Mondial!

Asta a fost unul dintre cele mai grele topuri pe care le-am facut pana acum. E foarte dificil sa faci un top al celor mai tari goluri din istoria Campionatului Mondial. Trebuie sa tii cont de dificultatea meciului, executie, moment al jocului, importanta meciului si multe altele.

Ne-am oprit pana la urma la 10 goluri. Desi probabil ar putea intra in top si multe alte goluri. Probabil si tu ai un gol favorit. Pentru tine care e cel mai frumos gol marcat vreodata la un Campionat Mondial? Multi probabil ar alege si golul lui Hagi din meciul cu Columbia. Tu ce crezi? Daca tot am ajuns la capitol goluri, iti recomandam cateva meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, in care credem noi ca se vor marca peste 2,5 goluri: Turcia-Croatia (cota, 2,5), Italia-Israel (1,50) si Islanda-Ucraina (2,25). Da CLICK AICI, sa curga banii la baieti si vezi si alte cote!

Scris de Mircea

TOP 10 cele mai tari bilete la pariuri castigate vreodata in Romania!

TOP cele mai tari goluri de la distanta! Messi nu intra in primii 40!