in

TOP cele mai tari 100 de goluri din istoria fotbalului! Un roman e pe locul 2! Se implinesc 17 ani de la acel gol memorabil!

Fotbalul romanesc a insemnat ceva in lumea asta. Si avem drept marturie momente incredibile! Cine nu isi aduce aminte de golurile lui Popescu, Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie, Hagi, Raducioiu sau Gica Craioveanu, Contra si multi altii! Pana si strainii le stiu pe de rost.

Astfel, nu se putea face un top al celor mai tari goluri, fara macar un fotbalist roman. Multi spun ca cel mai frumos gol marcat de un fotbalist roman a fost cel al lui Hagi cu Columbia. Insa, specialistii si alti fani ai fotbalului s-au indragostit de o bijuterie de gol, care intra direct pe locul 2 in top. Este absolut incredibil. Mai ales ca pe 12 septembrie, se implinesc 17 ani de la acel gol! Da, 17 ani! Te las pe tine sa descoperi despre cine este vorba, desi cred ca ti-ai dat seama deja. Daca nu, te mai ajut putin. A fost inscris intr-un meci cu AS Monaco.

Weekendul acesta ne asteptam la meciuri spectaculoase si cu foarte multe goluri. Uite cateva meciuri la care zicem noi ca se vor inscrie peste 3,5 goluri: City-Liverpool, Bayern-Mainz, Lazio-Milan, Juventus-Chievo si Real-Levante. Verifica aici si vezi cele mai tari cote!

Scris de Mircea

Unde va juca Zlatan din sezonul viitor?

QUIZ | La ce fete au, chiar e super greu sa ii recunosti pe toti!