in

„Știu că Barcelona îl vrea pe Salah și lui Salah i-ar plăcea să meargă acolo”

Mohamed Salah a început în forță noul sezonul marcând 3 goluri în victoria lui Liverpool cu 4-3 împotriva lui Leeds, iar cormoranii îl văd ca un pion principal pentru a ajuta echipa să câștige din nou titlul din Premier League.

Între timp, noul antrenor al Barcelonei, Ronald Koeman, își continuă planurile de a transforma echipa. Deja Ivan Rakitic, Arthur și Carles Pérez au părăsit echipa, iar Luis Suárez se așteaptă în curând să urmeze. Însă antrenorul olandez are o listă și cu jucători noi, iar Salah s-ar afla pe aceasta.

Sjaak Swart, fosta legendă a fotbalului olandez a susținut că știe cu certitudine că Koeman îl dorește foarte mult pe Salah și că atacantul egiptean vrea să facă schimbarea de a juca pe Camp Nou.

„Știu că Koeman îl dorește și știu că lui Salah i-ar plăcea să plece”, a declarat pentru DAZN, fostul jucător de la Ajax, în vârstă de 82 de ani. Când a fost întrebat să-și dezvăluie sursele informației, Swart a spus: „Nu pot. Nu mai intru în detalii, ci doar crede-mă că știu”, a adăugat el.

Scris de Ultima Faza

VIDEO | Show total în Cupa Angliei! 24 de lovituri de departajare, portarii au ratat!

Răsturnare de situație în cazul lui Bale! Manchester îl pierde. Tottenham a intrat pe fir și mai ia înca un fotbalist de la Real