in

Bale urmează să plece de la Real Madrid? Vezi de la ce echipe din Anglia are oferte

Conducerea Madridului e conștientă că nu o să recupereze cele 86 de milioane de lire sterline pe care le-au plătit pentru Bale, dar sunt pregătiți să-l cedeze pentru 22 de milioane de euro, potrivt MundoDeportivo. Mai ales în contextul în care antrenorul Zidane a arătat că nu și-l dorește în planurile de viitor ale echipei.

„Vreau să joc fotbal. Sunt încă motivat să joc fotbal. Cred că este în club, da eu nu pot face mare lucru. Ei controlează totul.”, spune Bale.

Manchester United a fost legată anterior de Bale și este dornică să-l aducă la Old Trafford, potrivit Marca. Și antrenorul lui Spurs, Jose Mourinho, este un admirator al lui Bale și ar dori să-l aducă înapoi în club, dar Spurs nu are în prezent banii necesari, așa că o înțelegere pare puțin probabilă.

Rămâne de văzut unde o să joace Bale în viitorul apropiat, dar cert e că acesta mai are 2 ani de contract cu Madridul, iar în cazul în care nu o să se facă o altă înțelegere cu altă echipă pentru un transfer e posibil ca Bale să rămână mult timp pe banca de rezerve.

Scris de Ultima Faza

Racheta! Recordurile lui Ansu Fati

Klopp, o noua aventura! Pep n-a pus mana pe el, dar Jurgen e cu Messi in echipa!