in

Cum au reacționat fotbaliștii Realului la umilința Barcelonei! Kroos a dezvăluit ce au vorbit pe WhatsApp

Barcelona a ieșit din Liga Campionilor așa cum nu-și imagina vreodată. Bayern Munchen i-a învins cu 8-2 în semifinale, iar Messi și colegii săi trăiesc al 5-lea an consecutiv fără trofeul suprem. Asta după ce în anii trecuți au mai suferit alte umilințe în fața Romei sau a lui Liverpool.

De cealaltă parte rivala din Madrid a câștigat în această perioadă 3 Ligi ale Campionilor.

Mijlocașul lui Real Madrid a dezvăluit că jucătorilor de pe Bernabeu le-a făcut plăcere să o vadă pe Barcelona în acestă situație. Chiar dacă nu a vrut să discute prea multe pe această temă, Kroos a recunoscut că umilința Barcelonei a fost subiect de glume pe grupul de Whatsapp al echipei.

CITESTE SI Poza cu care Neymar i-a ironizat pe nemți după eliminarea din Liga Campionilor

“Nu ar trebui să spun prea multe, dar vă puteți imagina că nu a fost nici o întristare. A fost un pic de bucurie răutăcioasă”, a explicat internaționalul german.

Germanul a dezvăluit că nu a fost prima dată când s-au bucurat de o înfrângere a Barcelonei. Au avut aceeași reacție și când Roma a eliminat-o în sferturi pe Barcelona, după ce catalanii au câștigat în tur cu 4-1.

CITESTE SI Koeman a schimbat complet istoria Barcelonei. Golul care a adus cel mai ravnit trofeu pe “Camp Nou”

“Unii dintre colegi alergau prin fața camerei mele, se bucurau, țipau. Nu știu cine era, dar clar erau unii dintre jucători”, a mai spus Kroos.

Scris de Ultima Faza

„Messi nu a mai fost același după ce Xavi și Iniesta au plecat de la Barcelona” – vezi ce fost mare fotbalist spune asta

Topul jucatorilor care au fost mai buni dupa ce au parasit Barcelona