in

Și răbdarea lui Cristiano Ronaldo are o limită! Latura sensibilă a starului portughez, despre care nu prea vorbește: “Uneori îmi vine să le zic să mă lase în pace!”

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a bifat o bornă impresionantă aseară. Starul lusitan a marcat cel de-al 750-lea al carierei în meciul dintre Juventus și Dinamo Kiev, câștigat de italieni cu 3-0 în penultima etapă din grupele UEFA Champions League.

Numai doi jucători au mai reușit această peformanță în istoria fotbalului: Pele (757 de goluri) și Josef Bican (759 de goluri).

La finalul partidei în care a debutat și fundașul român Radu Drăgușin la Juve, Cristiano a transmis un mesaj care arată cât de determinat este în continuare. Foamea de goluri și trofee a portughezului încă nu a dispărut, deși se apropie de vârsta de 36 de ani.

“Următoarea oprire: 800 de goluri!”, a scris Ronaldo, pe rețelele sociale.

CITESTE SI: Echipa ideală a lui Cristiano Ronaldo! Cum arată cel mai bun prim “11” alcătuit din foști coechipieri ai starului purtughez

Cristiano Ronaldo: “Eu văd fotbalul ca pe o misiune. Intru pe teren, câștig, devin mai bun”

Mesajul postat aseară de Ronaldo amintește de o altă declarație celebră a lui, din urmă cu ceva timp. Într-un interviu oferit pentru El Pais, câștigătorul a 5 Baloane de Aur a dezvăluit că uneori este obositor să se antreneze la nivel maxim doar pentru a le demonstra tuturor de ce este în stare:

“Nu pot să neg faptul că uneori sunt enervat și chiar obosit de faptul că în fiecare an trebuie să dovedesc faptul că sunt bun.

Este greu. Trebuie mereu să pun o presiune suplimentară ca să le demonstrez ceva oamenilor, nu numai mie, dar și celor de lângă tine, familiei tale, mamei tale, fiului tău. Asta mă face mai activ, pentru că trebuie să mă antrenez mereu, dar vin și momente în care tot ce îmi vine să zic este: Lăsați-mă în pace!

Nu cred că lumea mă vede ca pe un robot, dar cu toții mă văd ca pe un om care nu are niciodată probleme, care nu poate fi trist niciodată. Oamenii identifică succesul și banii cu faptul că nu ai niciodată probleme. Cum poți să fii trist când ai milioane?

Dar înțeleg asta, știu că oamenii așteaptă cu o pușcă în mână ca eu să ratez un penalty sau să eșuez într-un meci crucial, iar asta este o parte din viața pentru care trebuie să fiu pregătit și pentru care m-am pregătit de mulți ani încoace.

Eu văd fotbalul ca pe o misiune: intru pe teren, câștig, devin mai bun. Acum e o presiune mai mare. Oamenii mereu judecă și spun despre mine că s-a terminat, că am 33, 34, 34 de ani, că ar trebui să mă opresc. Iar eu vreau să îi surprind pe toți”, a spus Cristiano Ronaldo, în urmă cu ceva timp.

CITESTE SI: FCSB si Craiova l-au refuzat pe Dragusin, care a debutat in UCL, la Juve! De ce nu a ajuns la niciuna dintre ele

Cristiano Ronaldo, de la 1 la 750 de goluri! Primul l-a marcat pentru un roman, ultimul contra unui roman!

Scris de Ultima Faza

Echipa ideală a lui Cristiano Ronaldo! Cum arată cel mai bun prim “11” alcătuit din foști coechipieri ai starului portughez

Cristiano Ronaldo, de neoprit și la 35 de ani! Care este secretul lusitanului pentru o viață sănătoasă. Cele 15 sfaturi oferite de CR7