in

Echipa ideală a lui Cristiano Ronaldo! Cum arată cel mai bun prim “11” alcătuit din foști coechipieri ai starului portughez

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni jucători din lume, la ora actuală. În viziunea unora, starul portughez chiar i-a luat fața marelui rival Messi și ocupă de unul singur acest statut de CEL MAI BUN.

Fără doar și poate, Cristiano n-ar fi reușit să ajungă în topul fotbalului fără multe ore de muncă, fără sacrificii uriașe și fără susținerea neîntreruptă a coechipierilor.

Lusitanul a avut alături de el, la toate echipele pentru care a evoluat, jucători extrem de talentați, ambițioși și care împărtășeau aceeași poftă uriașă de victorie și trofee.

CITESTE SI: Cristiano Ronaldo, de la 1 la 750 de goluri! Primul l-a marcat pentru un roman, ultimul contra unui roman!

Cel mai bun prim “11” din cariera lui Cristiano Ronaldo

De-a lungul timpului, Ronaldo a câștigat 30 de trofee, alături de Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid, Juventus și naționala Portugaliei. La aceste performanțe au contribuit, într-o foarte mare măsură, și colegii lui Cristiano.

Sportkeeda a demarat o analiză detaliată și a ajuns la concluzia că așa arată cel mai bun prim “11” al lui Cristiano Ronaldo, format din foști coechipieri:

  • Iker Casillas – Gary Neville, Sergio Ramos, Nemanja Vidic, Marcelo – Paul Scholes, Xabi Alonso, Ryan Giggs, Mesut Ozil – Raul, Cristiano Ronaldo

CITESTE SI: FCSB si Craiova l-au refuzat pe Dragusin, care a debutat in UCL, la Juve! De ce nu a ajuns la niciuna dintre ele

Edi Iordanescu, noul antrenor al lui CFR, dupa plecarea lui Petrescu! Va sta pe banca abia in 2021

TOP 10 Romania. Cei mai buni marcatori din istoria Nationalei

Scris de Ultima Faza

FCSB si Craiova l-au refuzat pe Dragusin, care a debutat in UCL, la Juve! De ce nu a ajuns la niciuna dintre ele

Și răbdarea lui Cristiano Ronaldo are o limită! Latura sensibilă a starului portughez, despre care nu prea vorbește: “Uneori îmi vine să le zic să mă lase în pace!”