in

FCSB si Craiova l-au refuzat pe Dragusin, care a debutat in UCL, la Juve! De ce nu a ajuns la niciuna dintre ele

Radu Dragusin este noua speranta a romanilor. Fundasul de 18 ani tocmai a debutat la Juventus, chiar in Liga Campionilor. Romanul l-a impresionat pe Andrea Pirlo care a decis sa-l ia in lot inca de la partida cu Lazio din Serie A.

CITESTE SI Italienii sunt vrajiti de romanul inspirat de Van Dijk! Dragusin si De Ligt, viitorul lui Juventus!

“Cu Juventus negociem de un an de zile. Am primit numeroase oferte de îmbunătățire a salariului. Radu nu este orientat spre bani, deci nu e doar chestia de bani. El are un salariu de 3.500 de euro pe lună și ne-au sunat să îi facă 6.000, să îi facă 10.000. A jucat aseară în Champions League cu 3.500 de euro salariu. Nu e o chestie de bani, dar poți să vezi cât de mult îl apreciază văzând cât e dispus clubul să îl plătească. Dacă are valoare de echipă mare a lui Juve, atunci cred ca poate avea salariu și 1 milion de euro, cât are un jucător de primă echipă la ei, ăsta e cel mai mic salariu.”, a spus Florin Manea, impresarul fotbalistului pentru Sport.ro.

CITESTE SI Ronaldo Nazario a dezvăluit de ce purta mereu Maradona două ceasuri la mână: “Mi-a spus la cină”

Dragusin a fost aproape as ajunga in Liga 1, dar a fost refuzat si de FCSB, si de Craiova care nu au vrut sa plateasca doar 260 000 pentru el.

CITESTE SI Ziua în care Cristiano Ronaldo l-a întâlnit pentru prima oară pe legendarul Maradona. Cum a reacționat portughezul

“El a costat 260.000 de euro, nu mai există nicio sumă de plată pentru debut așa cum s-a scris în presă. Academia Regal Sport și continuatoarea sa, Centrul de Performanță Rapid, nu trebuie să mai primească niciun ban de la Juventus. O să mai ia Rapidul, în cazul în care se transferă în altă parte, 5% din suma de transfer ca taxă de solidaritate. În cazul în care nu rămâne la Juventus, costul e de doar 270.000 de euro, grila de formare, adică aproape cât au plătit torinezii pe el la 16 ani. Craiova nu a vrut să dea 50.000 de euro pe el, FCSB-ul la fel, vorbeau să dea câteva zeci de mii. Și a venit Juventus și a dat 260.000 de euro”, a mai declarat Florin Manea.

CITESTE SI Cristiano Ronaldo, de la 1 la 750 de goluri! Primul l-a marcat pentru un roman, ultimul contra unui roman!

Scris de Ultima Faza

Edi Iordanescu, noul antrenor al lui CFR, dupa plecarea lui Petrescu! Va sta pe banca abia in 2021

Echipa ideală a lui Cristiano Ronaldo! Cum arată cel mai bun prim “11” alcătuit din foști coechipieri ai starului portughez