in

Ronaldo Nazario a dezvăluit de ce purta mereu Maradona două ceasuri la mână: “Mi-a spus la cină”

Diego Armando Maradona s-a stins din viață în urmă cu o săptămână, după ce a suferit un stop cardiorespirator.

Lumea fotbalului încă își revine după tragica veste, iar printre cei care au vorbit despre fostul campion mondial din 1986 se numără și legendarul Ronaldo Nazario. Cei doi au legat o relație de prietenie minunată, începută pe vremea când fostul atacant brazilian evolua la Real Madrid.

“Eu și Diego eram foarte apropiați. Un fotbalist legendar ne-a părăsit. Dispariția lui este foarte tristă și grea. Am fost complet surprins când am primit vestea și, în același timp, extrem de trist. Le-am transmis condoleanțe familiei și prietenilor săi. Era o persoană care ținea mult la familie.

În fotbal lasă în urmă o moștenire care nu va fi uitată vreodată și care a schimbat viețile multor oameni. Îi voi fi veșnic recunoscător pentru inspirația pe care mi-a oferit-o.”, a povestit Ronaldo, citat de Marca.

CITESTE SI: VIDEO / TOP 10 – Marile victorii ale Romaniei. Din Mexic 70 in Statele Unite ’94!

Ronaldo Nazario a dezvăluit de ce purta Maradona două ceasuri la mână

Maradona a fost complet impresionat de calitățile lui Ronaldo, motiv pentru care a mers de mai multe ori să-l urmărească din tribune.

Iar după unul dintre meciuri, “El Pibe de Oro” i-a povestit lui “Il Fenomeno” de ce purta mereu două ceasuri la mâna, lucru extrem de discutat în întreaga lume:

“Am ieșit la cină într-una din primele dăți în care a venit să mă vadă jucând la Real Madrid. Diego avea două ceasuri la mână și spunea că nu putea să iasă din casă fără ele. Când l-am întrebat de ce, mi-a spus că fiica lui i le-a făcut cadou și că niciodată nu le dă jos.

La sfârșitul mesei și-a scos unul și mi l-a oferit. Prima oară l-am refuzat, iar el s-a supărat. În cele din urmă l-am acceptat. Voi prețui acel ceas toată viața. A fost un gest de generozitate și prietenie din partea lui.”

Ultima discuție dintre Maradona și Ronaldo Nazario

Ronaldo a povestit și care a fost ultima discuție purtată cu Maradona:

“L-am întrebat despre un jucător de la echipa lui, un mijlocaș. Mi-a spus lucruri minunate. I-am povestit cu ce mă ocup (n.r. – la Real Valladolid) și i-a plăcut. Întotdeauna mi-a oferit ajutorul”

CITESTE SI: Surpriza lui Hagi! Mircea Rednic, noul antrenor al Viitorului

Real Madrid a patit-o a cincea oara. A egalat contraperformanta Barcelonei!

Scris de Ultima Faza

Italienii se tem de blat la Real Madrid! Cele noua variante de calificare

Surpriză uriașă! Cine va sta pe banca lui CFR Cluj la meciul decisiv cu ȚSKA Sofia