in

Ziua în care Cristiano Ronaldo l-a întâlnit pentru prima oară pe legendarul Maradona. Cum a reacționat portughezul

Sursa foto: Marca

Diego Armando Maradona ne-a părăsit miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiorespirator.

O lume întreagă îl plânge acum pe “El Pibe de Oro”, considerat cel mai mare fotbalist din toate timpurile. Printre oamenii din lumea fotbalului care i-au scris un mesaj de adio lui Maradona se numără și Cristiano Ronaldo.

Atacantul lui Juventus s-a arătat extrem de afectat de tragica veste în mesajul transmis miercuri seară:

“Astăzi îmi iau adio de la un prieten, iar întreaga lume își ia adio de la un geniu etern. Cel mai bun din lume. Un magician inegalabil. Ne-a părăsit mult prea devreme, dar lasă în urmă o moștenire fără limite și un gol care nu va putea fi umplut vreodată. Odihnește-te în pace, campionule. Nu te vom uita vreodată”

Ziua în care Cristiano Ronaldo l-a întâlnit în premieră pe legendarul Maradona

Cotidianul Marca și-a amintit ziua în care Cristiano l-a întâlnit pentru prima oară pe Maradona. Se întâmpla în 2010, pe vremea când portughezul evolua la Real Madrid, sub comanda lui Jose Mourinho.

Însoțit de Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo, Maradona a mers la baza de antrenament a Realului, de la Valdebebas. Între timp, Mendes îl anunțase pe portughez că urmează să-l cunoască pe “El Pibe de Oro”, pentru a fi pregătit.

Maradona și Ronaldo s-au înțeles foarte bine din prima, ca și când ar fi fost prieteni vechi, în ciuda faptului că nu se mai întâlniseră vreodată.

Sursa foto: Marca
Sursa foto: Marca

Iker Casillas, Sergio Ramos și Gonzalo Higuain sunt alți jucători care s-au aflat la acel antrenament memorabil, în care au stat de vorbă cu legendarul Diego Armando Maradona.

CITESTE SI: VIDEO. Ziua în care Maradona și Messi au făcut spectacol pe același teren! Imagini de pus în ramă

Cadoul lui Mourinho pentru Maradona

La final, Maradona a avut o discuție cu Jose Mourinho, care a fost “obligat” să-i semneze un tricou cu Real Madrid, sub formă de cadou.

“Nu este în regulă să-i semnez eu tricoul lui ‘Dios’ Diego. Tu ești numărul 1 din fotbal și te adord”, i-a scris Mourinho pe tricou.

Deși Mourinho a fost rușinat, Maradona s-a bucurat pentru cadoul primit și s-a pozat cu el.

Sursa: Marca

CITESTE SI: MI-NU-NAT! All Blacks, omagiu superb pentru Maradona, în meciul cu Argentina. Ce au făcut jucătorii din Noua Zeelandă înaintea celebrului ritual Haka

Impresionant! Cât valorează acum tricoul purtat de Maradona în celebrul meci cu Anglia, din 1986 + Cine este norocosul proprietar care se poate îmbogăți

Scris de Ultima Faza

Portarii golgheteri din istoria Champions League

Gest nemaipomenit în memoria geniului Maradona! Fanii și-au tuns pe cap chipul lui “D10S”. Incredibil ce a ieșit