in ,

Telefon la firul ierbii! Incredibila Romanie: Moise a gasit un mobil pe teren, intr-o partida jucata fara spectatori!

Sursa foto: Captura DigiSport

Romario Moise, de la Astra Giurgiu, a reusit descoperirea anului! In timpul meciului cu Sepsi, scor 2-2, Moise a gasit un telefon pe gazonul arenei din Giurgiu!

Momentul comic s-a intamplat in minutul 80 al jocului. Telefon cu ghinion! Astra a fost egalata la ultima faza a meciului!

Moise a intrebat pe teren si pe marginea terenului cine a pierdut mobilul, dar nimeni nu i-a dat un raspuns pozitiv. In consecinta, jucatorul a lasat telefonul in afara suprafetei de joc, iar pagubitul a fost anuntat ca-si poate recupera telefonul la finalul jocului, la autocarul Astrei!

Ciudat este ca jocul s-a desfasurat fara spectatori! Telefoanele au celebritatea lor in fotbalul romanesc… in tribuna si pe banca tehnica, fiind un lubrifiant intre conducerea cluburilor si antrenori. De aceasta data, mobilul a intrat sa joace! Lasand gluma la o parte, este posibil ca telefonul sa fii apartinut unuia dintre brancardierii intrati pe teren, pentru a-l scoate cu targa pe muntenegreanul Risto Radunovic, accidentat in minutul 80.

Scris de Ultima Faza

VIDEO / Sase minute uimitoare cu noul “Santiago Bernabeu”!

Tatarusanu, pact cu “Diavolul”. Romanii, relatii toxice cu AC Milan!