in

S-a detonat BOMBA la pariuri! Cel mai mare câștig din istoria României: peste 1,2 milioane de euro, cu numai 3 meciuri! Cum arată biletele

Câțiva prieteni din Otopeni au dat cea mai mare lovitură din istoria pariurilor din România. Au obținut un profit de 1.230.137 de euro, după ce au pus 109 bilete cu o miză totală de 235.000 de euro.

Așa cum anunță Superbet, pariorii și-au ales numai 3 meciuri, amestecând pronosticurile și repetându-le în 109 moduri. Cele 3 partide alese au fost Coventry – Reading 3-2, din Anglia, Pogon – Jagiellonia 3-0, din Polonia și Pacos Ferreira – FC Porto 3-2, din Portugalia.

Amicii din Otopeni au mers pe combinațiile “TG3+” și “TG5+”, adică să se înscrie cel puțin 3 goluri, respectiv cel puțin 5 goluri în timpul meciului.

👉 Pariurile cu Ronaldo l-au facut mai sarac pe Gica Popescu! “Am pierdut 3.000 de euro cu prostiile mele!”

S-a câștigat cea mai mare sumă din istoria pariurilor din România!

Cel mai repetat bilet a fost cel în care în partidele Coventry – Reading și Pacos Ferreira – FC Porto trebuiau să se marcheze cel puțin 5 goluri, lucru care s-a și întâmplat.

De notat că, în meciul lui Reading, cel care a înscris al 5-lea gol al meciului a fost George Pușcaș. Atacantul român a stabilit scorul final în minutul 90+2.

În același timp, pariorii ilfoveni au mizat aproximativ 100.000 de euro pe “TG3+” la duelul din Polonia, dintre Pogon și Jagiellonia.

Per total, grupul de prieteni a câștigat 1.464.734 milioane de euro. Dacă scădem miza de 234.598, profitul rezultat este de 1.230.137 de euro, sumă care a intrat direct în istoria pariurilor din România.

👉 Pariurile sportive m-au ajutat să iau bacul la Geografie

👉 Solutie gasita la inchisoare! Pacanele si pariuri ca sa faca viata mai usoara celor inchisi

👉 Fred Craggs, omul care a pariat 0,5£ si a castigat 1.400.000£ la pariuri

👉 A pariat ca nepotul lui de 3 ani va ajunge la nationala! Cele mai nebune pariuri din istorie

Scris de Ultima Faza

Cosmin Olăroiu, campion în China

Cosmin Olăroiu a scris istorie! Tehnicianul român a câștigat campionatul în China, după o finală cu echipa lui Fabio Cannavaro

“La naiba, arbitre! A fost tare!” Cea mai stupida si, totodata, rapida eliminare din fotbal