in

Pele, scrisoare emoționantă pentru Maradona: “Te iubesc, Diego!”. Marele regret al legendarului brazilian, după dispariția lui “El Pibe de Oro”

Sursa foto: facebook.com/Pele

Diego Armando Maradona s-a stins din viață săptămâna trecută, la vârsta de 60 de ani, și a lăsat în urmă o întreaga lumă îndurerată. Printre cei afectați de tragica veste se numără și Pele.

Legendarul brazilian, de 3 campion mondial, i-a scris un mesaj de adio la scurt timp după ce a aflat că “El Pibe de Oro” ne-a părăsit.

Pele încă resimte vestea cutremurătoare, iar aseară a decis să-i mai scrie câteva rânduri bunului său prieten.

La o săptămână distanță de la seara tristă în care Maradona a plecat dintre noi, Pele i-a pregătit o scrisoare emoționantă fostului mare jucător argentinian.

CITESTE SI: TOP 10 Romania. Cei mai buni marcatori din istoria Nationalei

“Cum arată echipa ta ideală?”. Legendarul Ronaldo Nazario a răspuns, iar alegerile sunt excepționale! Cristiano, marele absent din primul “11” de vis al brazilianului

Pele, scrisoare emoționantă pentru Maradona: “Te iubesc, Diego!”

Printre rândurile scrise cu multă dragoste și emoție, Pele a mărturisit că a rămas cu un mare regret după ce a aflat de moartea lui “El Pibe de Oro”:

“A trecut o săptămână de când ne-ai părăsit. Mulți au insistat să ne compare toată viața lor. Ai fost un geniu care a încântat lumea întreagă. Un magician cu mingea la picior. O legendă adevărată. Dar, mai mult decât orice, ai fost pentru mine un mare prieten, cu o inimă și mai mare.

Astăzi, cred că lumea ar fi fost și mai frumoasă dacă ne-ar fi comparat mai puțin și ne-ar fi admirat pe fiecare mai mult. Pentru că tu ești incomparabil. În modul tău unic, ne-ai învățat să iubim mai mult și să o spunem. Plecarea ta prematură nu m-a lăsat să-ți zic acest lucru, așa că îți scriu: Te iubesc, Diego.

Prieten drag, îți mulțumesc pentru călătoria noastră. Într-o zi, în Rai, vom juca împreună în aceeași echipă. Și va fi prima oară când voi ridica pumnul în aer în semn de triumf fără să celebrez un gol. Va fi pentru că te voi putea îmbrățișa din nou”, a scris Pele.

CITESTE SI: Cristiano Ronaldo, de neoprit și la 35 de ani! Care este secretul lusitanului pentru o viață sănătoasă. Cele 15 sfaturi oferite de CR7

FCSB si Craiova l-au refuzat pe Dragusin, care a debutat in UCL, la Juve! De ce nu a ajuns la niciuna dintre ele

Scris de Ultima Faza

“Cum arată echipa ta ideală?”. Legendarul Ronaldo Nazario a răspuns, iar alegerile sunt excepționale! Cristiano, marele absent din primul “11” de vis al brazilianului

Messi e hotarat! Pleaca de la Barca si va fi intr-un atac STELAR “La anul cu siguranta vom juca impreuna”