in

“Daca ar exista zei in fotbal, Hagi ar fi unul dintre ei”

Brazilianul Eric, cel mai bun marcator strain din istoria Ligii 1 a vorbit pentru site-ul Eusunt12 despre Hagi si a povestit cum a trait momentul extraordinar de la Mondialul din 1994 in care Brazilia s-a indragostit de nationala Romaniei si de stangul lui Hagi.

“Regele atunci nu era regele, sau cel putin nu stiam eu. Primul factor a fost cand Romania a batut Argentina, toti brazilienii au inceput sa iubeasca nationala Romaniei in 1994, iar eu cum sunt pasionat de tricouri, primul lucru care mi-a atras atentia la nationala Romaniei, tricourile lor, galben, cu dungile pe care le aveau si ala rosu tot cu dungile galben. Si atunci am vazut ca Hagi dadea golurile, asa ca am inceput si noi sa tinem cu Romania.
De la Hagi am invatat ca trebuie sa muncesti, trebuie sa muncesti pentru ca talentul il avem noi inauntru si doar din talentul asta nu putem sa schimbam nimic. Suntem mai buni doar daca muncim.
Daca ar exista zei in fotbal, Hagi ar fi unul dintre ei”

a spus Eric pentru sursa citata

Scris de Ultima Faza

A pierdut biletele la finala Ligii cand Chivu ridica trofeul, dar a avut un noroc incredibil!

“I-am furat lui Hagi mingea dintre picioare, neregulamentar, dar arbitrul a fluierat finalul! Mi-a tras o palma pe ceafa si m-a facut egoist!”