in

Antrenorul care a fost dată afară fiindcă a jignit-o pe Greta Thunberg pe net

Greta Thunberg e cunoscută peste tot lume drept ca o activistă de mediu. „How dare you?” a făcut înconjurul lumii, după ce i-a certat pe liderii lumii fiindcă nu pun mediul în agenda lor prioritară. 

Eh, faza e că face oamenii să-și piardă și job-urile. Mă rog, vorba vine, fiindcă unii și-o fac pe barba lor. Spre exemplu, Tommaso Casalini era antrenor secund la echipa de tineret a lui Grosseto, un club de fotbal din regiunea Toscana. Momentan în Serie D, al patrulea eșalon din Italia, gruparea fondată în 1912 a evoluat multe vreme în Serie B, iar la finalul anilor 2000 a fost aproape să promoveze în prima ligă.

Tommaso Casalini: „Această curvă! Are deja 16 ani, poate să se prostitueze!”

Vorbele sale jignitoare au ajuns rapid în presa din italia, iar vorbele sale au ajuns și la conducerea echipei Grosseto.

Acesta este comunicatul echipei
http://Acesta%20este%20comunicatul%20echipei

„În urma celor apărute pe rețele de socializare, Unione Sportiva Grosseto 1912 anunță demiterea antrenorului secund de la tineret, Tommaso Casalini, din cauza unui comportament care nu se aliniază cu cel al clubului nostru, care se focusează în primul rând pe valorile morale, chiar și înaintea celor tehnice”,  a pus conducere echipei. 

La scurt timp, ex-antrenorul a fost concediat, iar în prezent lucrează la o agenție imobiliară. 

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Scris de Ultima Faza

QUIZ / Cat de smecher esti pe Champions League? Fii de 10!

Mbappe: “Visul meu? Vreau la Real, vreau pe Luna! Daca nu-mi iese, macar cad pe nori!”