in ,

Drumul spre succes începe în Liga a doua! Super-transferurile care au promovat la cel mai înalt nivel!

Drumul spre succes începe de multe ori din Liga a doua. Pentru mulți jucători, această competiție este o rampă de lansare, se remarcă și se transferă direct în Liga 1. Pariem că va fi așa în continuare și îți prezentăm trei exemple de jucători, care au pornit din Liga a doua și au ajuns până acolo unde visează orice fotbalist: echipa națională.

Florin Gardoș a plecat de la Concordia Chiajna, din Liga a doua, la Steaua, în Liga 1, a ajuns la echipa națională și a prins transferul visat, în Premier League, la Southampton.

Un exemplu mai recent este Dennis Mân. Puștiul FCSB-ului a făcut senzație la UTA Arad în Liga doua și a fost remarcat imedia de roș-albaștri, apoi, cea de-a treia poveste pe care o vei citi este cea a lui Olimpiu Morutan, care a plecat de la Universitatea Cluj, la FC Botoșani și este dorit de echipele tari din Liga 1.

Asta ne demonstrează că trebuie să avem încredere în români și să pariem pe ei. Știai că dacă ai pe bilet un meci românesc poți câștiga 10 000 de lei sau alte zeci de premii? Intră aici și află cum.

Scris de George Ionita

Cine ia titlul în Liga 1? Votează şi tu!

Ai calitati de selectioner? Fa testul asta si vezi ce antrenor al Romaniei esti! Da, no?