in

Vorbe de aur | Catalina Ponor:”5 sfaturi pe care i le dau oricarui copil care se viseaza gimnasta”

Am vorbit cu Catalina Ponor si am rugat-o sa ne dea cateva sfaturi pentru copiii care se apuca de gimanstica si au aceasta pasiune. Pentru ca cei mici au nevoie de modele, de idoli. Iar Catalina Ponor poate face asta cu brio.

CITESTE SI Lista cu serialele preferate ale Cătălinei Ponor! “Am epuizat serialele, le-am văzut pe toate”

CITESTE SI Playlist de campioană olimpică! Ce muzică ascultă Cătălina Ponor

1. Intotdeauna trebuie pus un obiectiv. Orice copil trebuie sa aiba un idol pe care sa il urmeze si sa incerce sa ajunga ca el, sa il depaseasca, daca poate.

2. Sacrificii si piedici vor exista pe tot parcursul drumului catre performanta, insa trebuie sa le imbratiseze si sa nu cedeze niciodata, sa nu renunte si sa nu uite de ce a pornit la acest drum.


3. Orice medalie vine dupa multa, multa munca. Pentru asta, orice copil care vrea sa faca performanta si sa castige medalii olimpice, va trebui sa munceasca cu pasiune si daruinta, sa-si urmeze drumul, chiar daca va fi greu.


4. E important sa faci sport. De ce? Te educa, te invata sa fii om bun, te invata sa lupti, te pregateste cumva de viata, cum sa treci mai usor peste probleme, iti ofera o minte sanatoasa, un corp sanatos, iti ofera sansa de a creste in colectiv. Sunt doar cateva dintre beneficiile pe care sportul le ofera unui copil.


5. Antrenorul este cheia catre succes, iar pentru asta intotdeauna copilul trebuie sa fie atent si sa asculte ceea ce ii se spune, fiindca un antrenor e ca un parinte in sala de sport. Intotdeauna ii va vrea binele si va dori sa aiba succes, sa duca sportivul pe marile culmi ale performantei, pe podium, sa i se cante imnul.

Scris de Ultima Faza

Messi contra Cristiano. Duelul celor 64 de trofee si 1.462 de goluri!

Cei trei romani care au dat gol si Barcelonei, si Realului!