in

VIDEO de la ultimul meci jucat in fata suporterilor! 4 ani fara Didi Prodan!

13 septembrie 1995: Daniel Prodan reuseste un gol de poveste, iar Steaua invinge cu 1-0 pe Glasgow Rangers, in grupele Ligii Campionilor. Acum, numaram anii de cand am ramas fara Didi Prodan. Au trecut deja 4…

Mai jos ai un video de la ultimul meci in fata suporterilor pentru Didi Prodan. Se intampla la Gala Uniti pentru Mihai Nesu.

daniel prodan _ steaua _ collage

Intre 1994 si 1997, Steaua a fost nelipsita de la cea mai importanta competitie continentala de cluburi. Iar victoria cu Rangers va ramane un capitol aparte, golul reusit de Prodan fiind, probabil, cel mai fascinant moment produs de Steaua in Liga Campionilor!

Intr-un interviu acordat ProSport in 2013, Daniel a dat timpul inapoi si s-a intors la meciul din Ghencea, din ’95: “Cel mai frumos gol la Steaua? Cu Rangers, evident. E greu de explicat in cuvinte ce am trait atunci. Eram super-fericit, imi venea sa fug pe jos acasa de bucurie. Dupa antrenamente, ramaneam de fiecare data pe teren si exersam voleuri din centrari, chiar si timp de o ora si jumatate. Ii puneam pe Nita si Sabin Ilie sa imi centreze, iar Stelea era in poarta, incercand sa apere suturile. Dar nu ramaneam singur la suplimentare. Exersam alaturi de Panduru, Ilie Stan, Ilie Dumitrescu”.

👉 Povestea fascinanta a calificarii la Mondialul din ’90. “Ma vad la Colosseum, desi nici nu cred ca apuc sa joc contra danezilor! “Gabi, iar visezi”, imi zic de unul singur.”

daniel prodan _ steaua _ pasa noroi _ sursa FANATIK

sursa: FANATIK

“N-am fost Hagi, n-am fost nici Popescu! Dar am fost cel mai bun numar 3 din tara, la vremea mea! Am si acum imprimat numarul 3 pe piele! In cariera, ori am jucat tot meciul, ori n-am jucat deloc. N-o sa vedeti meciuri in care sa intru in minutul 74.” – o autocaracterizare plina de umor facuta chiar de Didi Prodan.

Scris de Ultima Faza

Spiritul Nordului. Si-a facut echipa peste noapte si Norvegia e ca Danemarca venita de pe plaja, in ’92!

VIDEO / Imagini incredibile cu Messi! 17 ani de la debutul la Barcelona