in

Ultimul interviu cu Maradona si ultima fotografie cu el in viata! “Uneori ma intreb daca oamenii ma vor mai iubi”

Diego Armando Maradona a oferit un interviu chiar cu cateva zile inainte sa mearga la spital sa se opereze. El Pibe D’oro a vorbit pentru publicatia Clarin, cea care a anuntat prima si decesul lui Diego.

CITESTE SI INTERVIU EXCLUSIV / Lucescu: “A fost un geniu! Doar Maradona putea inventa explicatia – Mana lui Dumnezeu!”

“Uneori mă întreb dacă oamenii mă vor mai iubi. Voi fi etern recunoscător oamenilor. În fiecare zi mă surprind, ceea ce am trăit la întoarcerea în fotbalul argentinian nu voi uita niciodată. A depășit ceea ce mi-am putut imagina. Pentru că am fost mult timp afară și uneori mă întrebam dacă oamenii mă vor iubi în continuare, dacă vor continua să simtă la fel.

Când am intrat pe teren la Gimnasia în ziua prezentării, am simțit că dragostea oamenilor nu se va sfârși niciodată. M-am dus acolo și sunt foarte fericit. Fotbalul mi-a oferit tot ce am, mai mult decât mi-am imaginat vreodată. Și dacă nu aș fi avut acea dependență, aș fi putut juca mult mai mult. Dar astăzi, asta a trecut, sunt bine și ceea ce regret cel mai mult este că nu-i mai am pe părinții mei. Îmi pun mereu acea dorință, încă o zi cu Tota, dar știu că din cer este mândră de mine și că a fost foarte fericită. “

CITESTE SI Nu doar Maradona, ci si George Best si Fidel Castro! Rebelii pleaca pe 25 noiembrie!

Vreau ca toți argentinienii să fie bine, avem o țară frumoasă și am încredere că președintele nostru va putea să ne scoată din acest moment. Mă întristează foarte mult când văd copii care nu au suficientă mâncare, știu ce înseamnă să-ți fie foame, știu ce simți când nu mănânci câteva zile și asta nu se poate întâmpla în țara mea. Aceasta este dorința mea, să-i văd pe argentinieni fericiți, având un job și mâncând în fiecare zi.”, spunea Maradona pentru sursa citata.

CITESTE SI Maradona a jucat fotbal in noroi pentru a salva viata unui copil! FIFA si Napoli i-au interzis!

Ultima fotografie in viata cu Diego Armando Maradona este cea in care apare cu doctorul sau personal,Leopoldo Luque, iar medicul anunta ca operatia argentinianului a fost un succes. Dupa, Maradona a plecat acasa pentru recuperare.

CITESTE SI VIDEO / Golurile marcate de Maradona pentru Napoli

CITESTE SI Hagi: “Nu exista altul ca el! Maradona era bestial!”Povestea intalnirii dintre Hagi si Maradona

Mircea Lucescu si-a adus aminte de confruntarile pe care le-a avut impotriva lui Diego Maradona. Antrenorul roman detine tricoul lui Pele, vechi de 50 de ani. In schimb, este dezamagit ca din colectia sa lipseste tricoul lui Diego Maradona. L-ar fi putut avea, dar n-a fost sa fie… Citeste aici povestea.

Scris de Ultima Faza

INTERVIU EXCLUSIV / Lucescu: “A fost un geniu! Doar Maradona putea inventa explicatia – Mana lui Dumnezeu!”

TOP 15 – Cele mai mari victorii obtinute de cluburile din Romania pe teren propriu in cupele europene