in

UEFA nu a uitat golul magic marcat de Hagi în Liga Campionilor | “De neoprit”

Cei de la UEFA Champions League nu au uitat unul dintre golurile marcate de Gheorghe Hagi. Pe 12 septembrie 2000, legenda naționalei marca un gol fabulos în Liga Campionilor, într-un meci din grupe, contra lui AS Monaco.

Galatasaray tocmai câștigase Cupa UEFA, apoi Supercupa Europei, 3-2 cu Real Madrid, cu Mircea Lucescu și Gabi Balint pe bancă, dar și cei doi Gică în teren, Popescu și Hagi.

Galatasaray – Monaco s-a jucat pe 12 septembrie 2000 la Istanbul în cadrul grupei D și s-a terminat cu victoria turcilor, scor 3-2.

CITEȘTE ȘI „Nu uitați rolul lui Ianis!” Laudele lui Gerrard pentru Hagi

Golul fabulos marcat de Hagi a avut loc în minutul 29. Hagi a înscris cu un șut de la românul de la mare distanță, în diagonală, iar mingea s-a oprit direct în vinclul porții lui Porato.

Golul marcat de Hagi a fost inclus de France Football în topul celor mai frumoase reușite de când Cupa Campionilor s-a transformat în Liga Campionilor și până în prezent. Golul lui Hagi uc Monaco se află pe locul 19.

CITEȘTE ȘI Lautaro Martinez o lasă pe Barcelona cu ochii în soare pentru Real Madrid. Pentru câți bani se face transferul

Scris de Ultima Faza

“Nu uitați rolul lui Ianis!” Laudele lui Gerrard pentru Hagi

TOP 5 campionate ale Europei – Cele mai scumpe echipe de vis!