in

Lautaro Martinez o lasă pe Barcelona cu ochii în soare pentru Real Madrid. Pentru câți bani se face transferul

Real Madrid pare că s-a mișcat mai rapid în cazul unui fotbalist dorit de câteva luni buen și de rivala Barcelona. Este vorba de atacantul lui Inter, Lautaro Martinez. Presa din Italia spune că argentinianul urmează să semneze cu madrilenii. Dacă acest transfer se va realiza, rămâne de văzut cum va reacționa și Leo Messi, el susținând acest transfer în fața conducătorilor Barcelonei și voia să-l aibă coleg pe compatriotul său.

Catalanii s-au lovit de clauza de reziliere de 111 milioane de euro, dar care a expirat în iulie, astfel că șefii Barcelonei sperau să ofere mai puțini bani pentru Lautaro. Barcelona ar fi vrut să platească 70 de milioane de euro și pe Arturo Vidal, dar Inter nu ar fi acceptat, mai ales că s-au reorientat și către un alt mijlocaș. Kante, fotbalistul lui Chelsea e dorit pe Giuseppe Meazza.

Inter va încasa 100 de milioane de euro pentru Lautaro, iar cu o parte din banii aceștia vor să-l cumpere pe Kante.

“Această tranzacţie e una pe care Inter a încercat să o ţină secretă până la sfârşit, pentru a nu periclita transferul lui Arturo Vidal de la FC Barcelona”, scrie Mediaset.

Totuși, nerrazzuri forțează mâna Realului și îl cere împrumut pe Luka Jovic. O altă variantă de atacant pentru Inter este Dzeko, pe care Conte îl dorește la echipă.

Scris de Ultima Faza

Cu porcul in tribuna! “Sa mai vina, ne-a purtat noroc!”

“E usor pentru VAR sa-mi arate agresivitatea. Vreau sa arate imaginile cu rasistul care mi-a spus asta”