in ,

QUIZ / Cat de bine iti cunosti capitanul? 11 despre Chivu

Sursa foto: Getty Images

Este ultimul roman care a castigat UEFA Champions League. Ocupa pozitia secunda in topul jucatorilor cu cele mai multe banderole la Nationala Romaniei. Marele regret al carierei sale: echipa tricolora! Si-ar fi dorit calificarea la turneele finale ale Cupei Mondiale… A visat sa calce pe urmele “Generatiei de Aur”. N-a reusit, dar nimeni nu-i poate uita devotamentul lui Cristian Chivu!

Sursa foto: Getty Images

Testul zilei: cate stii despre marele capitan? S-a lasat de sase ani, dar a scris o istorie minunata in fotbal. Cand s-a retras, a tinut sa le multumeasca celor care i-au fost aproape in toti acesti ani, in special tatalui sau, Mircea Chivu, care a decedat pe cand Cristian avea doar 17 ani.  

Sursa foto: Getty Images

“Am intrat in aceasta lume tanar, visator si plin de ambitie si ies cu ceva fire albe, multe cicatrici si cu convingerea ca inima mea e la locul ei, chiar daca am pus-o de fiecare data la dispozitia echipelor la care am jucat. Tata, sper ca esti mandru de omul care am devenit. Este sfarsitul unei calatorii… si inceputul pentru restul vietii mele!!!”Cristian Chivu

Scris de Ultima Faza

Incredibil! Lewandowski si Muller, implicati in 60 de goluri in campionat

Hagi la Galata. Cele mai importante momente traite pe “Ali Sami Yen”!