in

Presa din Argentina: A MURIT MARADONA! Stirea pe care NU VOIAM sa o citim vreodata!

FILE PHOTO: Soccer Football - Superliga - Boca Juniors v Gimnasia y Esgrima - Alberto J. Armando Stadium, Buenos Aires, Argentina - March 7, 2020 Gimnasia y Esgrima coach Diego Maradona before the match REUTERS/Agustin Marcarian//File Photo

Stire in curs de actualizare

Diego Armando Maradona a murit dupa ce a suferit un stop cardiac, potrivit ziarului din Argentina Clarín, citat si de pulicatia spaniola Marca.

Maradona a suferit un stop cardiorespirator miercuri dimineata la domiciliul sau din cartierul San Andrés, in orasul Tigre. ASTA E STIREA PE CARE NU VOIAM SA O CITIM NICIODATA! 🙁

Pe 30 octombrie, Maradona a implini 60 de ani. Legendarul fotbalist se recupera dupa ultima operatia acasa.
Diego Armando Maradona, legenda fotbalului argentinian, a fost externat miercuri, 11 noiembrie, din spitalul in care a fost operat cu succes pentru un hematom la cap, dupa cum informeaza atunci AFP.

CITESTE SI VIDEO / Golurile marcate de Maradona pentru Napoli

Mircea Lucescu si-a adus aminte de confruntarile pe care le-a avut impotriva lui Diego Maradona. Antrenorul roman detine tricoul lui Pele, vechi de 50 de ani. In schimb, este dezamagit ca din colectia sa lipseste tricoul lui Diego Maradona. L-ar fi putut avea, dar n-a fost sa fie… Citeste aici povestea.

Hagi: “Nu exista altul ca el! Maradona era bestial!” Povestea intalnirii dintre Hagi si Maradona

Scris de Ultima Faza

Ce s-a intamplat in lume in ultimii 20 ani de cand Romania nu a mai castigat un meci la un turneu final

Maradona a jucat fotbal in noroi pentru a salva viata unui copil! FIFA si Napoli i-au interzis!