in

Messi i-a batut recordul lui Cristiano Ronaldo!

In mars fortat catre cel de-al saptelea trofeu Balonul de Aur, Lionel Messi a reusit o lovitura naucitoare intr-un spatiu in care nu se simte confortabil… Iti place sau nu, Messi a batut recordul mondial detinut de Cristiano Ronaldo pe Instagram: a acumulat peste 20 de milioane de like-uri pentru imaginea in care apare cu trofeul Copa America in vestiarul arenei ”Maracana” din Rio de Janeiro!

CITESTE SI: Cluburile din Spania au castigat toate finalele europene jucate in ultimele 20 de sezoane impotriva echipelor din alte tari!

Rivalul sau portughez a detinut recordul anterior pentru cea mai admirata fotografie sportiva din istorie. In noiembrie 2020, CR7 i-a adus un omagiu regretatului Diego Maradona. Imaginea in care apareau Cristiano Ronaldo si Maradona a acumulat peste 19,8 milioane de like-uri.  

CITESTE SI: Cristiano Ronaldo a inscris in istoria Campionatului European mai multe goluri decat 18 nationale!

Sursa foto: Cristiano Ronaldo Instagram

Dupa 1-0 in finala cu Brazilia si castigarea Copa America, Messi a comentat in postarea care a facut furori: ”Ce nebunie frumoasa! Este incredibil! Iti multumesc, Doamne! Suntem campioni”.

Sursa foto: Lionel Messi Instagram

CITESTE SI: TOP 10 – Cele mai frumoase goluri din istoria Campionatului European

Performanta din Brazilia i-a adus lui Messi primul trofeu din cariera alaturi de selectionata Argentinei. Starul sud-american nu mai are contract cu FC Barcelona, dar negocieaza un nou acord cu clubul de pe ”Camp Nou”.

Scris de Ultima Faza

Recordul lui Pele, in pericol! Messi poate schimba istoria chiar in Brazilia

Inaintea lui Ronaldinho a fost Adrian Ilie! Asa a obtinut transferul de la Galata la Valencia