in

La asta nu se gândea nimeni! Echipa surpriză la care a fost propus Cristiano Ronaldo: “Au nevoie de el acolo!”

Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus

Cristiano Ronaldo este jucătorul ideal la care foarte multe echipe visează. Iar Wolves n-ar trebui să facă excepție de la regulă, în opinia lui Troy Deeney.

Căpitanul lui Watford cunoaște foarte bine fotbalul din Anglia, iar recent a lansat o ipoteză surpriză: Ronaldo la Wolves, echipa portughezilor din Premier League.

Wolves, în prezent pe locul 9 în Premier League, are în lot nu mai puțin de 8 jucători lusitani, conduși de conaționalul lor, Nuno Espirito Santo.

În presa internațională se scrie intens despre posibila plecare a lui CR7 de la Juventus încă din vara viitoare, când va intra în ultimul an de contract cu campioana Italiei. Printre cluburile care și-ar dori să pună mâna pe jucătorul cu 5 Baloane de Aur se numără Manchester United și PSG, două forțe din fotbalul european.

Cristiano Ronaldo, propus la Wolves!

Pe această listă selectă a fost introdusă și Wolves. Motivul? “Armata” de portughezi de la formația lui Santo. Deeney crede că Ronaldo s-ar simți excelent alături “lupi”, mai ales că deja cunoaște foarte bine campionatul Angliei de pe vremea când făcea furori la Manchester United.

Evident, United și PSG sunt două variante mult mai plauzibile pentru viitorul lui CR7, motiv pentru care misiunea lui Wolves se anunță aproape imposibilă.

Totuși, Deeney este optimist și crede că Ronaldo ar putea fi convins să vină pe Molineux Stadium:

“M-aș gândi mai mult la un club ca Wolves deoarece conexiunea portugheză ar funcționa. Această echipă a făcut lucruri mărețe și chiar va lupta să fie în primele șase echipe din Premier League în următorii ani.

Conexiunea cu Portugalia, așa cum am spus, este foarte pozitivă. Dacă Wolves va dori să ajungă la nivelul următor, Ronaldo este tipul de jucător de care are nevoie. Dacă va fi disponibil, aș fi surprins ca vreo echipă din primele zece din Premier League să nu dorească să-l transfere.”, a spus Troy Deeney, citat de Daily Mail.

Cristiano Ronaldo a bifat performanțe impresionante în Premier League, în tricoul lui United.

  • Lusitanul a cucerit alături de “diavoli” 9 trofee, printre care se numără 3 titluri de campion al Angliei (2006/2007, 2007/2008, 2008/2009) și o Ligă a Campionilor (2007/2008).
  • 118 de goluri în 292 de meciuri a marcat Ronaldo pentru United, în perioada 2003-2009.

Scris de Ultima Faza

“La naiba, arbitre! A fost tare!” Cea mai stupida si, totodata, rapida eliminare din fotbal

Cristiano, lovitura de bumerang! Se poate intoarce acolo unde a castigat primul Balon de Aur!