in

Hagi nu mai e antrenorul Viitorului! Ce se întâmplă la club

Începând de astăzi, Gheorghe Hagi nu mai este antrenorul Viitorului. Acest lucru a fost anunțat oficial într-un comunicat pe site-ul clubului.

“Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.

CITESTE SI „Maradona din Carpati, legenda noastra” Mesajul superb al Galatei pentru Hagi la 24 de ani de cand semna cu turcii

Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1″, scrie în comunicatul de pe site-ul Viitorului.

Hagi a câștigat cu Viitorul campionatul în sezonul 2016/2017, Cupa României în sezonul 2018/2019 și Supercupa în 2019!

Scris de Ultima Faza

Imagine emoționantă cu fotbalistul Milanului în lacrimi! Ce s-a întâmplat pe San Siro și paralela cu Iniesta

Primul antrenor care l-a refuzat pe Hagi! A fost campion cu FCSB