in

Drama lui Klopp. “A murit cu patru luni inainte sa devin antrenor!”

Sursa foto: EPA

Jurgen Klopp este un antrenor de succes. Un neamt care are Anglia la picioare… Klopp stie sa-si sarbatoreasca victoriile. Sarmul sau inegalabil l-a facut iubit si printre rivali. Si, totusi, tehnicianul de la Liverpool duce o povara grea pe umeri: este “speriat de moarte” prin asemanarea cu tatal sau, caruia nu a reusit sa-i impartaseasca succesul din cariera de antrenor!

Managerul “cormoranilor” a declarat ca il doare inima din cauza ca tatal sau, Norbert Klopp, a decedat prematur. “M-a vazut doar jucand fotbal. Dar el a fost antrenorul meu natural. Daca l-ai fi intrebat, el ar fi spus despre mine ca trebuie sa fiu antrenor! N-am vorbit niciodata despre asta, dar el m-a impins in aceasta cariera, chiar si cu critici dure”, a spus Klopp, conform “Liverpool Echo”.

Tanarul Jurgen Klopp alaturi de tatal sau, Norbert / Sursa foto: Liverpool Echo

Tehnicianul campioanei din Premier League nu-si explica asemanarea cu tatal sau, pe care a observat-o acum, la 53 de ani.

“Cand ma uit in oglinda, dintr-un anumit unghi, ma sperie de moarte faptul ca arat exact ca tatal meu! A murit cu patru luni inainte sa devin antrenor! N-am aratat in viata mea cu tata, ci cu mama mea. Si, dintr-o data, par ca tatal meu” – Jurgen Klopp

Scris de Ultima Faza

Lucescu: “Nu ma pot dezice de Sahtior, dar stiu sa impart emotiile si sentimentele de datoria profesionala!”

Jucătorul transferat de Barcelona care le-a spus că el e doar în trecere la echipă