in

A câștigat Liga cu Liverpool în 2005, dar și-a vândut tricoul și medalia pentru că e într-o situație dramatică

Steve Finnan a câștigat Liga Campionilor cu Liverpool în 2005, la Istanbul, dar acum a ajuns într-o situație dramatică și a fost nevoie să renunțe la amintirile sale din acel meci. Finnan și-a vândut medalia câștigată în celebra finală, dar și tricoul purtat, câ și replica trofeului.

Finnan a ajuns în această situație după ce firma sa de dezvoltare imobiliară a intrat în insolvență. Fostul fundaș a investit 4 milioane de lire în firma deținută de el și fratele său.

Conform publicației Mirror, Finnan a obținut 12 000 de lire pentru medalia sa, în timp ce tricoul e scos la vânzare pe un site de licitații și valorează între 2000 și 2500 de lire. De asemenea, replica trofeului poate fi cumpărată pentru o sumă cuprinsă între 5000 și 7000 de euro.

Medalia și tricoul din celebra finală cu Milan nu sunt singurele obiecte la care renunță Finnan. Acesta a scos la licitație și medaliile și tricourile din finala Cupei Ligii din 2005, din Supercupa Europei din același an, precum și cele de la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Scris de Ultima Faza

INTERVIU EXCLUSIV | Chiricheș despre victoria nebuna din Serie A, dar și dezamăgirea cu naționala: “E crunt să vezi un astfel de meci la TV”

Drama “omului care a făcut Brazilia să plângă”. L-au condamnat 50 de ani din cauza fotbalului!