in

“De ce sa ma simt vinovat? Nu am jucat singur.” Carlos despre dezastrul cu Boro si ce l-a socat in Romania

Middlesbrough's Massimo Maccarone scores the fourth goal against Steaua Bucuresti during the UEFA Cup semi-final second leg match at The Riverside Stadium, Middlesbrough. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Thursday April 27, 2006. Middlesbrough reach UEFA Cup final after 4-3 aggregate win over Steaua Bucharest. Photo credit should read: Owen Humphreys/PA. THIS PICTURE CAN ONLY BE USED WITHIN THE CONTEXT OF AN EDITORIAL FEATURE. NO WEBSITE/INTERNET USE UNLESS SITE IS REGISTERED WITH FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE.

Carlos Fernandes a vorbit intr-un interviu pentru Eu sunt 12 despre meciul blestemat cu Middlesbrough, dar si despre ce l-a socat in Romania si cei mai buni prieteni de aici.

“A fost un meci care spune totul despre fotbal. Poti sa fii sus si imediat poti sa ajungi jos. De ce ar trebui sa ma simt vinovat? Nu am jucat singur. Lumea tinde sa invinovateasca portarii pentru un rezultat slab, dar nu am jucat singur.” spune Carlos pentru sursa citata.

CITESTE SI “Nu i-as spune nimic lui Urs Meier, daca l-as intalni, dar as schimba asta!” Stelea, despre meciul cu Danemarca

Despre cei mai buni prieteni din acea perioada

“Mereu vorbesc cu Bostina, Ogararu, Argaseala…Mi-e dor de Dica. Este un om pur, o persoana minunata. Una dintre putinele persoane de acest gen pe care le intalnesti in fotbal. Si ce jucator grozav a fost!”

CITESTE SI Mourinho, Boloni, Ferguson. Niciunul nu a facut asta pentru Ronaldo! Povestea incredibila spusa de Cristiano

Mesajul pentru fani

“Sigur. Vreau sa le multumesc pentru tot. M-au facut sa ma simt important si iubit, si chiar si acum, prin intermediul paginilor mele de Facebook si Instagram.”

CITESTE SI “Daca s-ar uni, ar cuceri Romania!” Legenda de la Sevilla are insa o dilema “Unde sunt banii?”

Ce l-a socat in Romania

“Da, poate cand jurnalistii nu ne lasau in pace pe mine si sotia mea. Inventau povesti ca ea bea tequila si de fapt avea o sticla de apa. Tin minte ca am vazut cum se urcau in copaci sa imi faca poze in casa.”

Scris de Ultima Faza

“Nu i-as spune nimic lui Urs Meier, daca l-as intalni, dar as schimba asta!” Stelea, despre meciul cu Danemarca

Transfer neasteptat pentru Budescu: “Va veni aici” Unde e asteptat fotbalistul Astrei