in

„Nu e normal la cap” Dezvăluirea unui fost coleg de la Juventus despre Cristiano Ronaldo

Ronaldo nu iși uimește doar fanii, ci și colegii. Benatia a povestit un episod special pe care l-a trait alături de Cristiano Ronaldo, după un meci jucat de Juventus in Serie A.

„Eram intr-o deplasare in Bergamo, iar eu si Cristiano Ronaldo nu am jucat. Am fost lasati pe banca pentru ca 3 zile mai tarziu aveam un alt meci. La intoarcere, in autocar, Cristiano Ronaldo m-a intrebat ce am de gand sa facem cand revenim la Torino. I-am zis ca era 11 noaptea si ca voi merge acasa, iar apoi l-am intrebat de ce. El m-a intrebat apoi daca nu vreau cumva sa ma antrenez cu el, pentru ca nu transpirase la meci, asa ca trebuia sa se antreneze si asa ii tin si companie. Eu i-am explicat inca o data ca voiam sa ma duc acasa, sa ma pun in fata televizorului.

CITESTE SI Aroganta MAXIMA! A marcat cu Juventus si s-a bucurat in stilul lui Cristiano, cu portughezul pe teren

Cand am ajuns la Torino, toti erau imbracati in haine normale, iar el avea adidasii in picioare, pantalonii scurti, muzica in urechi si s-a dus direct la sala. Am zis in momentul ala ca tipul asta nu este normal la cap. Cand esti in contact cu el in fiecare zi, ajungi sa respecti omul inaintea jucatorului. El isi sacrifica intreaga viata pentru fotbal. Am fost surprins sa descopar intensitatea pe care o aduce in fiecare antrenament si faptul ca in fiecare zi repeta tot. In afara lucrurilor pe care le faceam in echipa, el are un program personalizat de 25 de minute pe care il respecta dupa fiecare antrenament. Lucreaza mult la explozie, cu benzi elastice si greutati”, a povestit Benatia despre Cristiano Ronaldo.

CITESTE SI “Daca aveti c****, mergeti si intrebati-i asta pe jucatori in vestiar.” Pe Tuchel l-au lasat nervii la conferinta

Scris de Ultima Faza

Dan Petrescu s-a enervat: “Vom ajunge ca Luxemburg!”

Zlatan: “Cand mama imi punea mancarea pe masa, inca mai driblam pe terenul din Rosengard. Vecinii tipau sa fac liniste!”