in

Steaua București a promovat fără emoții! Când va debuta în Liga a treia

Steaua București a jucat astăzi cel de-al doilea meci din mini grupa de baraj pentru promovarea în Liga a treia. După victoria cu 8-1 în fața celor de la Argeșul Mihăilești, Steaua a întâlnit Bărăganul Ciulnița, care s-a dovedit a fi doar o simplă formalitate. S-a pus doar problema scorului pentru steliști, care la pauză deja conduceau cu 5-0 după dublele lui Neagoe și Bajenaru și golul lui Antohi. În repriza a doua steliștii s-au întrecut în ratări, iar scorul s-a terminat doar 6-0.

foto CSA Steaua București

Vezi aici ce s-a întâmplat la primul meci al roș-albaștrilor.

Atmosfera a fost una mult peste ce se găsește la multe dintre meciurile din Liga 1. Chiar dacă nu au avut voie pe stadion, câteva sute de suporteri au stat în afara lui și au creat o super atmosferă.

Pentru Steaua este la cea de-a treia încercare de promovare în Liga a treia, dupa ce în anii trecuți au fost opriți de Rapid și Carmen București.
Liga a treia ar trebui să înceapă pe 29 august, în cazul în care situația cauzată de pandemia de coronavirus nu se înrăutățește.

CITESTE SI VOTEAZA! Cum vrei sa se numeasca noul stadion din Ghencea?

”Referitor la debutul Ligii a 2-a, respectiv Ligii a 3-a, vorbim de 29 august. În același timp, la nivel de Comitet Executiv am stabilit că în fiecare săptămână vom analiza evoluția pandemiei, astfel încât să fim în măsură să susținem sau nu amânarea acestui debut de campionat la nivelul Ligii a 2-a și respectiv Ligii a 3-a. S-a mai stabilit și ca totate echipele din Liga a 2-a care au promovat sau echipa din Liga a 2-a care are această șansă de a promova în Liga 1 în urma unui baraj, să extindem termenul până în 29 august de crearea unei echipe de junioare Under 15, după cum știți că este obligatoriu pentru echipele de Liga 1”, a spus Răzvan Burleanu.

Scris de Ultima Faza

VIDEO Bucurie imensă în Stefan cel Mare! Fanii s-au dezlănțuit după aflarea veștii ca sistemul cu 16 echipe a fost votat

Sărbătoare în Ghencea! Ultrașii au facut show împreună cu fotbaliștii dupa promovarea Stelei, pe noul stadion