in

Nu o sa iti vina sa crezi! Cei mai mari fotbalisti din lume sunt pe lista! TOP 10 cele mai mari ratari din istoria fotbalului!

Mamaaaaaaaaa! Nu ai cum sa ratezi in halul asta! Sunt geniali, dar au avut momente inexplicabile, in care au ratat incredibil! Aproape ca nu-ti vine sa crezi! Chiar si tu ai fi dat gol, sunt sigur de asta!

Iti dai seama daca ai fost pe stadion la acele meciuri sau in spatele portii! Nu vreau sa imi imaginez! Sau poate ca ai pus la pariuri pe unul dintre acele meciuri. Iar, nici in cazul asta nu vreau sa imi imaginez :)) Ideea e ca de acolo e mai greu sa ratezi decat sa dai gol. Si totusi ei au ratat! E ca atunci cand te duci la fotbal si ratezi singur cu portarul, cu poarta goala sau din 2 metri si toti prietenii tai se uita la tine si nu le vine sa creada. Stim si noi sentimentul, ba chiar am patit chiar si la ultima faza!!!!

Ca tot vorbim despre ratari uriase, avem 3 meciuri la care suntem aproape siguri ca se vor inscrie foarte putine goluri. Noi o sa pariem pe astea: Cagliari-Crotone, Benevento-Torino si Atalanta-Sassuolo, toate sub 2,5 goluri! Bineinteles, ca sa te convingi, gasesti aici cotele, care nu sunt rele deloc!

Scris de Mircea

Emotionant! Ce putere are fotbalul. Cu toate astea, e nimic fara respect! TOP cele mai frumoase momente din istorie

TOP 30 cele mai tari parade ale portarilor din 2017!