in

Golul lui Ianis a devenit viral! BBC: „Dumnezeule, copilul ăsta are un talent incredibil”

Ianis Hagi, de la nationala Romaniei U21, reactioneaza dupa inscrierea unui gol in timpul meciului de fotbal contra selectionatei Liechtensteinului U21 din preliminariile CE 2019, disputat pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, marti, 16 octombrie 2018. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Ianis Hagi a marcat un gol superb in ultimul meci al nationalei U21, in campania de calificare pentru Euro 2019, contra Liechensteinului. Reusita sa din lovitura libera a devenit virala pe internet si a atras atentia specialistilor de la BBC.

„E un talent nativ, genul lui Antonio Casano sau Paul Gascoigne. Sunt din ce in ce mai putini astfel de fotbalisti in lume. A avut un periplu la Fiorentina, care din pacate nu a functionat. Probabil a fost prea devreme. Dar Dumnezeule, copilul asta e incredibil de talentat! Loveste mingea la fel de bine cu ambele picioare, executa cornerele din ambele parti. A reusit chiar sa inscrie de la coltul terenului de cateva ori. In week-end a marcat un gol fabulos din lovitura libera pentru nationala U21 a Romaniei. La un moment dat va trebui sa paraseasca echipa tatalui sau. Este un fotbalist de urmarit”, a comentat Steve Crossman, analist sportiv la BBC.

💙💛❤

Publicată de Ultima Fază pe Marţi, 16 octombrie 2018

Ce zici?

Written by Mircea

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 3

Loading…

0