in

VIDEO | “Mutule, te dau afară” Stoichiță l-a înjurat pe selecționer la conferință, dar a revenit cu o explicație

Mihai Stoichiță a stat pe banca echipei naționale de tineret a României la meciul cu Malta, întrucât, deși a ieșit negativ la testul de coronavirus, Mutu a intrat în izolare pentru că a intrat în contact cu o persoană pozitivă din staff.

La conferința de după meci, Mihai Stoichiță a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Adi Mutu. Se pare că Stoichiță a fost deranjat de o glumă făcută de Mutu pe grupul de WhatsApp al staff-ului, unde ar fi scris că era mai bine dacă naționala folosea un alt sistem în repriza a doua pentru a marca mai multe goluri.

“Bă, dar e ceva, f***** în gură, Mutule, te dau afară”, au fost cuvintele incredibile ale lui Stoichiță, fără să realizeze că microfoanele televiziunilor erau deschise.

Mihai Stoichiță a revenit cu o explicație, conform gsp.ro.

“Doresc să îmi cer scuze public pentru reacția mea dinaintea conferinței de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecționerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu știam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o justificare. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecționatei de tineret a României. El o știe, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacția pe care am avut-o” a explicat Mihai Stoichiță.

Scris de Ultima Faza

Gestul superb al lui Robinho! Unde a ajuns să joace și câți bani primește după ce la City câștiga 160 mii de lire săptămânal

Arma secreta impotriva Barcelonei! Pipi, minunea japoneza a lui Zidane!