in

Un fotbalist din Liga 1 a fost suspendat pentru dopaj!

Agentia Nationala Anti-Doping l-a suspendat oficial pe Paul Pirvulescu, fost fotbalist la FCSB, acum la Academica Clinceni. Fotbalistul a spus ca in trecut facea injectii in vena la un club din Romania. Aceasta procedura este este considerata dopaj, iar ANAD l-a suspendat provizoriu incepand cu 3 iunie si nu mai are dreptul sa se antreneze cu echipa.

“Eu la FCSB n-am facut ozonoterapie. Am facut in alta parte, dar nu la Steaua, am facut la o alta echipa din tara. Cand faceam ozonoterapie, a doua zi ma simteam rau. Apoi, in urmatoarea zi eram ok. Nu pot sa spun unde am facut, la ce echipa, pentru ca as pune doctorul de acolo intr-o situatie delicata. Eu n-am facut insuflatii rectale, ci injectii in vena. Nu era ceva wow, iar din punctul de vedere al sanatatii e OK. Dar e doping, da”,

a spus Pirvulescu acum o luna

Cristian Balaj, presedintele Agentiei Nationale Anti-Doping, a vorbit si el despre cazul lui Pirvulescu

“Comisia de Audiere a Agentiei se ocupa de acest caz. Va trebui sa vina sa spuna tot ce stie! Nu este corect ca unul care face totul perfect sa fie dezavantajat in detrimentul altuia care pacaleste si care-l ajuta sa performeze in meci.

Exista o prezumtie de nevinovatie, doar ca in momentul in care ai spus ca te-ai dopat e greu sa te apere cineva. Trebuie sa vii sa explici concret la ce te-ai referit cand ai facut aceea declaratie. Indiscutabil, e pasibil de suspendare! Nu facem exces de zel, dar nici nu exista concesii”

a spus Cristian Balaj, conform Gazeta Sporturilor

Scris de Ultima Faza

Hagi la Galata. Cele mai importante momente traite pe “Ali Sami Yen”!

“Am plecat suparat la vestiar. Cineva mi-a spus ca sunt cautat. Era Messi cu o geanta pentru mine”