in

Transferurile ratate ale romanilor. Hagi la Juventus sau AC Milan, Dobrin la Real Madrid

De unde naiba sa stii… daca nu s-a intamplat? Ce s-ar fi intamplat daca? Intrebarile astea te naucesc, vin direct in barba! Dar mereu sunt prezente atunci cand vine vorba de romanii care au ratat transferuri importante la cluburi de top europene.

A existat mereu un “complot al sortii”, care i-a impiedicat pe jucatori sa plece in Occident. Bineinteles, anii ’70 si ’80 au insemnat o blocada comunista pentru starurile Romaniei. Au plecat doar cei in prag de pensionare sau cei care au fugit. Dupa ’90, cand “granitele rosii” au cazut, s-au ratat transferuri mari pentru ca se acceptasera oferte de genul “primul venit, primul servit”…

Transferati pe motiv de pensionare: Emeric Ienei, Gheorghe Constantin, Ion si Lica Nunweiller, Anghel Iordanescu, Laszlo Boloni, Tudorel Stoica sau Victor Piturca.

Si-au luat jucariile si au fugit: Marcel Raducanu si Miodrag Belodedici. “Caprioara” a devenit primul jucator din istorie care a castigat Cupa Campionilor Europeni cu doua echipe diferite: Steaua Bucuresti si Steaua Rosie Belgrad!

Onoarea de oltean: Gica Popescu. Promisese clubului din Eindhoven ca va semna un acord, dar statea pe masa cu oferta de contract de la Real Madrid! De plecat… a plecat afara!  

Cu siguranta, cel mai mare transfer: Gheorghe Hagi la Real Madrid… dupa ce AC Milan renuntase la achizionarea mijlocasului de la Steaua!

Scris de Ultima Faza

“Am pierdut peste 6 milioane de euro la poker! Putea iesi urat.” Fost fotbalist la Arsenal si Juve, isi recunoaste viciul

Ce au vorbit fotbalistii pe WhatsApp inainte sa inceapa Bundesliga!