in

TOP 10 momente in care fotbalul s-a razbunat!

23, April 2012. Barcelona v Chelsea Training Picture; Kevin Quigley/Solo Syndication Fernando Torres scores to make it 2-2

Fotbalul este de multe ori nedrept. Insa niciodata nu ramane dator, fotbalul in cele din urma te recompenseaza si sterge amaraciunea ghinioanelor, eliminarilor dramatice si a meciurilor pierdute atunci cand te astepti mai putin.

De aia il iubim, bai, tata! Il slavim! Pentru ca ne da emotii si ne face sa bata inima mai repede ca atunci cand ne-am cunoscut prima dragoste.

Iti dai seama ce a fost in sufletul lor, cand au reusit in sfarsit sa se razbune? Bucuria acelui minut, cred ca e mai mare decat orice trofeu castigat! La fel si tristetea celor invinsi. Dar asa e la fotbal!

Cele mai tari momente cu Neuer, Messi, Torres, Ronaldo si meciurile care au scris inca o pagina din istoria fotbalului. Si probabil au facut fericiti mii de pariori, iar pe unii sa isi sfasie biletele de nervi.

In orice caz, abia asteptam sa vina un weekend nou, plin de fotbal. Recomandam cateva meciuri sigure pe care poti paria vineri: Amkar-TSKA Moscova (2 solist), Feirense-Sporting Lisabona (2 solist), Benfica-Portimonense (1 solist) si Anderlecht-Loreken (1 solist). AI CELE MAI BUNE COTE AICI!!! Sa vina banii la baieti!

Scris de Mircea

TOP cele mai tari goluri de la distanta! Messi nu intra in primii 40!

5 fotbalisti pe care nu i-ai lasa singuri cu prietena ta! Sa zicem ca n-au fost mereu foarte cuminti