in

Setien, gata de plecare! Mutarea visata de toti fanii Barcelonei pentru postul de antrenor!

Barcelona nu are un joc pe placul suporterilor si nici al conducerii de la reluarea campionatului, dupa pauza cauzata de epidemia de coronavirus. Acest lucru se vede si in rezultatele echipei, care a ajuns pe locul 2, la doua puncte in spatele marei rivale, Real Madrid.

Nici cu jucatorii sai se pare ca actualul antrenor nu se mai intelege.

“Avem un antrenor și de aceea a fost pus în funcție, să ia decizii. Jucătorii au dat totul pe teren! Este normal să existe resentimente, am pierdut două puncte mari și suntem frustrați. Dacă vrem titlul, Real Madrid va trebui să piardă puncte”

a spus Suarez dupa egalul cu Celta Vigo

Astfel ca sefii Barcelonei nu stau degeaba. Daca City nu va castiga apelul la TAS privind suspendarea din cupele europene, conducerea Barcelonei vrea sa faca imposibilul si sa-l readuca pe Guardiola pe banca echipei, chiar daca Pep a spus ca va continua la City indiferent de decizia TAS.

14 trofee in 4 ani a castigat Pep Guardiola pe banca Barcelonei. Daca nu va reusi sa-l aduca pe Guardiola inapoi, sefii Barcelonei au si varianta de rezerva. Fostul mijlocas Xavi, care a si recunoscut ca inainte sa vina Setien la echipa a avut discutii cu conducerea blaugrana.

Scris de Ultima Faza

VIDEO | Cele mai tari goluri marcate de Raul Rusescu

Liga 2 in pericol? Primii fotbalisti testati pozitiv!