in

Ronaldo, investigat de Minister în Italia pentru că a încălcat regulile Coronavirus

Cristiano își face dușmani la nivel înalt.

Ministrul sporturilor din Italia a declarat că se deschide o anchetă pentru a verifica dacă Cristiano Ronaldo a încălcat protocoalele coronavirusului.
Vincenzo Spadafora a protestat inițial împotriva deciziei vedetei de la Juventus de a zbura în Italia în urma testului său pozitiv Covid-19 în timp ce se afla în serviciul internațional cu Portugalia, în urmă cu aproape două săptămâni.

Dar acum Spadafora a făcut un pas mai departe, aruncându-l pe Ronaldo drept „arogant” și susținând într-un interviu la postul TV Rai 3 că a început o anchetă prin Parchetul Federal din Italia.

Citește și: Cristiano Ronaldo are mai multe pase de gol decat legendele Barcelonei Xavi si Iniesta!

Politicianul și fotbalistul s-au contrat de când Spadafora l-a criticat pe Cristiano Ronaldo pentru că a zburat înapoi în Italia, susținând că fostului atacant al Real Madridului nu i s-a acordat autorizația de deplasare de către autoritățile sanitare.

Ronaldo a negat categoric acest lucru printr-un videoclip live pe Instagram în timp ce era în carantină, susținând: „Un domn aici, în Italia, al cărui nume nu îl voi menționa, a spus că nu am respectat protocolul – aceasta este pur și simplu o minciună.

„Am urmat toate protocoalele și voi continua să le urmez, conștiința mea este limpede … Tot ce am făcut a fost autorizat.

„Am făcut totul corect … Nu am avut contact cu nimeni.”

Clasico: Cristiano Ronaldo's hilarious reaction after the match | En24 World

Scris de Ultima Faza

Tatarusanu debuteaza pentru AC Milan! A incasat cele mai multe goluri de la AS Roma!

STUDIU | 33 la sută dintre jucătorii de FIFA recunosc că un meci pierdut le strică ziua